HOROSKOP ZA NEDELJU 27. 10 - Tajna koju su skrivali Blizanci biće razotkrivena, Jarčevi sa Rakom ulaze u ljubavnu avanturu

Autor:

Lifestyle

26.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Negativan aspekt Saturna i Marsa svim znakovima će doneti ometanje ostvarivanje poslovnih planova i karijernih ciljeva. Kada su ovakvi aspekti na nebu, generalna preporuka je da sačekate sa svojim ambicijama i poslovnim ciljevima dok ne dođe povoljnija situacija.

Na polju ljubavi Jarčevima se smeši jedna zanimljiva avantura sa Rakom. Dok će Blizanci biti razotkriveni te ih očekuje neprijatni razgovor sa svojim partnerom.

Što se tiče zdravlja, uobičajene poteškoće sa padom imuniteta koje će uznemiraviati Bikove, dok će Lavovi imati problema sa glavoboljom.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading