HOROSKOP ZA SUBOTU 26. 10 - Negativni aspekt Saturna i Marsa uticaće nekima na karijeru, a Device čeka sudbinski susret

Autor:

Lifestyle

25.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Mars i Saturn ušli su u kvadrat što će nekim znakovima doneti nepovoljnosti na poslu. Ovnovima i Bikovima sprema se blokada prilikom ostvarivanja ciljeva koje su osmislili. Zato je važno za ove znakove da imaju rezervni plan, ili da se u ovom periodu primire i ne pokušavaju da ostvare neke svoje ambicije.

Uprkos nekim lošim aspektima, Devicama se smeši sudbinski susret u kojem će upoznati svoju srodnu dušu.

O zdravlju u ovom periodu naročito moraju da povedu računa Ribe i Jarčevi. Probleme sa kožom imaće Ribe, dok će oni koji su rođeni u znaku Jarca, imati bolove u kostima. Dok traje negativan aspekt Saturna i Marsa važno je da se pričuvate, odmorite i izbegnete iscrpljivanje.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading