Detaljni nedeljni horoskop! Vage, prikočite; Device, načuljite uši!

Autor:

Lifestyle

21.10.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pročitajte astro prognozu za celu nedelju za sve znake zodijaka!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

OVAN

Ekscentrici

Imate potrebu da unesete neke novine u svakodnevni život i trudićete se da to sprovedete u delo. Neki Ovnovi će promeniti frizuru, neki stil oblačenja, a neki Ovnovi će uvesti sebi novu obavezu ili će promeniti rutinu u svakodnevici. Sve u svemu, svesni ste da su vam potrebne drugačije životne okolnosti. Dosta se menjate i vi i vaša okolina, pa će vam se dosadašnji način života činiti potpuno besmislen. Ovih dana vam se dešavaju lepe stvari i veoma ste uzbuđeni zbog toga. Međutim, nemojte da brzate, već pustite da stvari idu svojim tokom. Iz nedelje u nedelju dokazujete da imate stav i da ste sigurni u sebe. To će nekim Ovnovima dati podstrek da budu hrabri i krenu ka nekom cilju koji su zacrtali. Bićete odsečni, uporni i hrabri u zamisli, dok ćete nekima možda delovati pomalo surovo i hladno. Znate šta želite i nemojte odustajati.

RepublikaFoto: pixabay.com
U situaciji ste da možete da pomerate granice, nemojte da propustite prilike koje vam se nude

Možete imati kontakt s nekim osobama iz inostranstva, bilo poslovno, bilo privatno. Iako vam je potrebno društvo, drugima možete delovati da isuviše želite da budete u centru pažnje. Neće svi moći da razumeju vašu osvešćenost po pitanju mnogih stvari. Ne obraćajte pažnju, već pravite svoju priču. Interakcija sa drugim ljudima vam je veoma bitna, pa ćete na poslu lepo funkcionisati s kolegama. Potrebni ste timu, odličan ste organizator, poštuju vas i cene. Očekuje vas prijatna radna nedelja. Finansijska situacija će se značajno popraviti. Na neke prilike morati odmah reagovati jer ćete tako moći da dođete do većeg priliva novca. Neki Ovnovi će razmišljati o kreditu da bi ostvarili neke zamisli.

Zauzeti Ovnovi su mnogih stvari svesni, ali ne žele ili iz nekog razloga ne mogu sve da saopšte partneru. Veoma ste nezadovoljni zbog toga jer vas partnerova nestabilnost izbacuje iz takta. Morate o svemu da vodite računa i malo ste umorni od toga. Svesni ste da rasprave ne vode ka rešenju problema i da ćete na kraju morati da se suočite sa problemima. Veoma je čudna situacija kod vas i moraćete, poučeni ranijem iskustvom, da preduzmete mudre korake. Slobodnim Ovnovima prija trenutna usamljenost. Osoba koja bi mogla da bude vaš potencijalni partner počeće da vas okupira prisustvom i pažnjom. Bitno vam je da ispunite obaveze, a potencijalni partner će morati da vas sledi. Do produbljivanja odnosa će doći ako osoba ne bude previše navalentna.

Možete imati problema s reproduktivnim organima. Skloni ste brzopletosti, pa može doći do povređivanja. Trudite se da održite balans i budete u skladu sami sa sobom. Više se odmarajte.

BIK

Ubrzanje

Ovih dana se osećate pomalo zbunjeno. Kod mnogih Bikova su se aktivirale neke stvari koje neki prepoznaju, a nekima sve izgleda strano i čudno. Dešavaju vam se stvari na koje se niste pripremili i sve vas to pomalo uznemirava. To sve može uticati na komunikaciju s drugim ljudima, pa možete reagovati brzo i ishitreno, i to kroz ego. Pa ne samo što ćete zbuniti sebe već ćete zbuniti i druge. Uran vam daje priliku da idete ispred vremena, pa je mnogo bolje da se prepustite, nego da se odupirete novim energijama. Ovih dana može vam se ukazati prilika da uradite nešto konkretno, možda dobijete neku novu ideju ili iskustvo koje ćete kasnije moći da realizujete.

Iskoristite ovu pojačanu energiju jer imate mogućnost da neke stvari materijalizujete. Ovih dana možete imati neke konkretne razgovore na polju posla. Možete imati neke ponude ili ćete dobiti neku informaciju koja će vam značiti. Komunikacija vam je naglašena, vodićete prijatne i konstruktivne razgovore. Bićete harizmatični, kreativni i verovatno ćete posao završavati lako i jednostavno. Dobijaćete pohvale i komentare, doduše neki će vam i zamerati, ali na to ne treba da obraćate pažnju. Sve više se otvarate i to je za vas trenutno najvažnije. Niste više toliko stegnuti i spremni ste za nova iskustva i nove izazove. Što se finansijske situacije tiče, ne bi trebalo da bude problema. Dobićete potvrdu kvaliteta truda i rada koji ste do sada uložili.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nemojte dozvoliti da vas ego nadjača

Posao i finansije vam sigurno neće biti problem tokom ove nedelje. Što se tiče edukacije i obrazovanje, bićete podstaknuti nekim novim poznanstvima.

Bikovi koji su u vezi ili braku se nalaze u jednom veoma strastvenom i uzbudljivom periodu. Strasti su se iznenada rasplamsale, a komunikacija je na sve zavidnijem nivou. Ovih dana može doći do izliva nežnosti, izjava ljubavi, a neki će čak biti zaprošeni. Stvari će se nameštati same od sebe, na vama je da ne budete suzdržani, već da prihvatite ljubavnu igru koja vam sledi. Što se tiče slobodnih Bikova, situacija je prilično jasna. Posle dužeg vremenskog perioda ste dobro razmislili o tome šta u stvari želite i konačno ste rešili da se otvorite prema osobi koja bi mogla da vam bude potencijalni partner. Stalo vam je da više komunicirate i više vremena provodite zajedno. Nešto konkretnije vas očekuje od 23. oktobra, kada bi odnos mogao da se produbi.

Bikovi ulaze u stanje balansa i ravnoteže. Više će voditi računa o psihičkom i mentalnom zdravlju.

BLIZANCI

Hedonizam

Blizancima je Uran u 12. polju, pa se u nekim trenucima može osetiti pojačano njegovo dejstvo, a to je pojačana svest ili nagla probuđena snaga. Svakakve misli mogu vam se vrzmati po glavi, ali i nove ideje. Sve će nekako dolaziti nenajavljeno i iznenada. Ako ste ušli u fazi transformacije, vrlo često ćete se preispitivati i pokušti da popravite neke stvari kojima niste zadovoljni. I ovo jeste pravo vreme za to, sve do marta sledeće godine. Ništa ne možete uraditi na brzinu, već polako i temeljno. Samo tako ćete biti nagrađeni.

Ovih dana ste prilično oprezni i tačni. Pojačana je energija koja vas opominje da radite precizno i odgovorno. Poslovne obaveze ćete završavati lako i nećete imati većih poteškoća. Sada su vam neke druge stvari mnogo važnije i više ćete se pozabaviti njima. Veoma ste svesni šta se dešava oko vas i šta možete da uradite, umete da prepoznate prave momente i spojite lepo i korisno. Neki Blizanci će imati neku vrstu poslovne saradnje ili kontakta s mlađom ženskom osobom. Ta saradnja će vam iz nekog razloga veoma prijati, a i biće plodonosna. Društveni život vam je i dalje naglašen, pa ćete slobodno vreme često provoditi u krugu prijatelja. Što se finansijske situacije tiče, postoji mogućnost znatnog poboljšanja, ali možete imati i troškove koji se najviše odnose na hedonizam ili neko vaše lično zadovoljstvo. Uživajte, ovi dani su stvoreni za to!

RepublikaFoto: pixabay.com
Umerenost je veština!

Blizanci koji su u vezi ili braku, s obzirom na okolnosti, veoma dobro se snalaze na ovom polju. S jedne strane, sa partnerom pokušavate da budete iskreni i otvoreni, ali s druge vam se javljaju neke nove energije i neki novi izazovi. Sve to dosta utiče na partnerski odnos. Morate naći pravu meru i dobro isplanirati vreme. Dok god imate kvalitetan odnos, vaš trud i zalaganje u ovoj vezi nije uzaludan, a ako je pak drugačije, sve što budete radili biće samo jedna borba sa vetrenjačama. Slobodni Blizanci će imati situaciju u kojoj ih neka osoba gleda kao nešto izuzetno prijatno i uzvišeno, poklanja im pažnju i jasno daje do znanja da joj je stalo. Međutim, iz nekog razloga se ne ponašate opušteno, već pomalo terate inat.

Od 23. oktobra možete na neki način udaljiti tu osobu od sebe, zbog čega se posle možete kajati.

Najslabija tačka ovih dana su vam organi za varenje. Vodite računa koju hranu unosite. Budite umereni u jelu i piću. Obratite pažnju i na reproduktivne organe.

RAK

Polet i kreativnost

Uprkos nekim planetarnim aspektima koji su nam svima trenutno napeti, vi se možete pohvaliti i onim dobrim. Sunce, nebesko telo koje nam je svima najvažnije, sada ulazi u Škorpiju i vaše prirodno peto polje horoskopa. Pridružiće se Veneri i Merkuru, koji su već tu u dobrom aspektu sa vama. Kako je peto polje zaduženo za svest, kreativnost, igru, decu i zabavu, možete očekivati mnoga dešavanja baš u ovim oblastima. Pre svega, bićete jasniji sami sebi i bićete dovoljno hrabri da ono što želite otvoreno i vrlo transparentno pokažete. Jednom kad čovek shvati šta želi, ništa nije nedostižno.

Poneseni ovim energijama, osetićete se poletnije i vedrije, a kreativnost je samo posledica vašeg stanja. U praktičnom smislu, pripremite se na period koji će biti obojen zabavom, druženjem, ali i ljubavlju. Osećaćete se kao da ste ponovo u centru zbivanja, kako svet ume da bude divno mesto i kako više ništa nije nemoguće. Zbog nekog uspeha, imaćete priliku da budete u centru pažnje i dobijete neku vrstu pohvale ili aplauz. Sfera života koja neće imati takav sjaj je u vezi s nekim pitanjima koja vas brinu kod kuće. Da li je to neka vrsta popravke u domu ili problem sa nekretninom, nebitno je.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vreme je da osmislite kako želite da živite i počnete da živite punim plućima

Potrudite se da donesete optimizam i u kuću i pripremite se da je ovo faza koja će proći i nemojte se previše nervirati ni svađati, naročito u vreme vikenda, kada bi i ukućani mogli biti džangrizaviji.

Emotivnost kao da se stalno umnožava. Vedrina kojom zračite vam otvara mnoga vrata raznih zadovoljstava. Nemojte izbegavati pozive za izlazak, ovo je upravo vreme kao stvoreno za to. U ovom izvlačenju će nešto bolje proći slobodni Rakovi jer će ljubavnih dešavanja bit napretek. Ljubavi koje započinju sada krasiće emotivna dubina i trasformišuća snaga, a osoba koja bi mogla postati vaš budući partner poseduje dozu mističnosti, pa su velike šanse da vam neće brzo dosaditi. Rakovi koji su u vezi ili braku takođe imaju priliku da se divno provode u izlascima i dobiju pregršt komplimenata, ali kod kuće postoji neki problem koji bi mogao da vas malo ohladi. Parovi koji imaju decu sada mogu očekivati lepe vesti od njih i neke njihove uspehe.

Zdravstvena situacija zahteva uzimanje više tečnosti i redovno bavljenje nekom aktivnošću. Slabe tačke su respiratorni organi i kičma. Čuvajte se naglih pokreta.

LAV

Emotivne dubine!

Što se tiče mentalnog plana, vi se i dalje nalazite u oštroj fazi. Um vam je brz, vrlo ste pokretljivi i mentalno gipki, ali i komunikacija je stroga i ponekad gruba. Ovo se najviše odnosi na komunikaciju na poslu ili na putu do/sa posla. Nemate više ni želje ni nameru da trošite vreme na površne razgovore koji ne vode nikuda, ali ne želite ni da se zamlaćujete besmislenim admnistrativnim pitanjima, lošim protokolima ili nečijim nemarom. Imate kreativno i praktično rešenje i sapoštićete ga kratko i jasno onom ko bi trebalo da čuje i otići dalje da se bavite poslom za koji ste plaćeni. Da li će to biti uvaženo, neće vas više zanimati.

Okolina bi mogla da vam zameri i optuži vas za arogantnost, ali to vas neće doticati. "Psi laju, karavani prolaze" bi mogao da bude vaš moto u narednim danima. No, lepa stvar se događa u vašoj Četvrtoj kući, kući koja je zadužena za vaše najdublje emocije. Već nekoliko dana se tu nalaze i Merkur i Venera, a sada im se pridružuje i Sunce! Shodno tome, vaš fokus će biti upravo tu. Zanimaće vas kako da sebi i svojim ukućanima obezbedite što lepše uslove, kako da se opustite i regenerišete ili učinite nešto za porodicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Fokus je na emotivnoj strani vaše bogate prirode. Sve što je kreativno rađa se iz vaših dubina

Ovo je vreme kada će mnogi Lavovi imati potrebu da dom, mesto najveće intime, ulepšaju. Lepe vesti vas takođe čekaju kod kuće, ali pripremite se i za goste. Ukoliko se bavite nekim privatnim biznisom, ovo je period kada se nešto novo rađa.

Brzinu i napetost svakodnevice uspešno ćete zaboravljati kada se svom domu vratite. Emotivniji ste nego ikada, pa će to osetiti i partner. Mnogi Lavovi koji su bili u nekoj vrsti krize će sada imati priliku da poprave odnos i dođu do dubljih nivoa zajedničkog života. Oni koji su u fazi zabavljanja mogli bi ove jeseni da odluče da potraže stan i konačno počnu da žive zajedno, a mladi parovi koji još nemaju potomstvo će svakako početi intenzivno da rade na njemu. Slobodni Lavovi takođe imaju pojačane emocije i želju da ih s nekim podele. Osoba koja vam se dopada, dopada vam se malo više nego što to sami sebi želite da priznate, pa je možda najbolje da prvo sebi pokušate da priznate šta osećate.

Zdravstvena situacija je još uvek pomalo napeta, a uglavnom je izazvana brzim životnim tempom i stresom. Čuvajte kičmu i pokušajte da se lečite vodom, bilo u kadi ili u nekom spa-centru.

DEVICA

Ubrzavanje

To što ste verovatno jako umorni i pod velikim pritiskom, zaboravite za trenutak. Kod vas se paralelno dešavaju dva univerzuma. Jedan je onaj zbog kojeg vam se čini da radu nikad kraja, a drugi tek počinje da se zahuktava. Prvi je trenutno na vrhuncu svojih moći i do kraja meseca će splasnuti. Uložen napor će se isplatiti u vidu boljih finansija, ali i vašom disciplinom u trošenju. No, nije novac primarni razlog vašeg nezadovoljstva. Vama više smeta sada činjenica da zbog finansija morate da odložite sprovođenje nekih kreativnih ideja koje imate. Sve je u redu, usporavanje je imalo smisla.

Od ove nedelje ulazite u godišnji vrhunac mentalnih sposobnosti, pa ćete sve te stvari, koje niste mogli ili niste imali vremana da uradite, sada moći da sagledate iz više uglova, a samim tim i da postupite onako kako je najbolje. Vaš kapacitet za učenje i praktično razmišljanje je sada spektakularan. Bićete u prilici da se nađete na pravom mestu u pravo vreme, a to je ono što vam je sve ovo vreme nedostajalo. Komunikacija se podiže na viši nivo, vi ćete imati priliku da stalno budete u pokretu, pregovorima, razgovorima i dogovorima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Svet je velika tržnica na kojoj su informacije najvrednija roba. Načuljite uši

Telefoni će stalno zvoniti, vi u žurbi da svuda stignete. Idealno je vreme za završavanje svih praktičnih stvari, kao što su: polaganje ispita, kraća putovanja, trgovina, telekomunikacija, kreativno pisanje, razmena informacija, saobraćaj, kontakti sa rođacima i komšilukom...

I na ljubavnom planu sve će se odvijati brže nego što ste navikli. Jupiter u vašem polju emocija vam daje saosećanje i želju za ljubavlju, a čak tri brze planete vas nagone da o svemu tome počnete i da pričate. Tako Device koje su u vezi ili braku mogu da očekuju poboljšanje komunikacije sa partnerom, zajedničke akcije, evociranje uspomena i neku vrstu osveženja u odnosu. Devicama koje su trenutno slobodne predstoji period u kome će svakako otpočeti neka vrsta komunikacije sa osobom koju već neko vreme simpatišu. Pomislićete kako ne znate kako se to dogodilo, da li je susret bio slučajan ili je to ipak dejstvo više sile. Zatekli ste se u ozbiljnim pričama i dubokoj konverzaciji, koja može odvesti daleko. Kod nekih Devica postoji mogućnost vraćanja neke stare ljubavi ili nekoga na koga ste skoro već i zaboravili.

Grlo je i dalje slaba tačka u ovom periodu, ali bi trebalo voditi računa o vratnom delu kičme. Kretanje i unos vitamina će vas osnažiti.

VAGA

Budite suzdržani

Ovih dana se ponašate prilično buntovno. Energija koja vam se dešava i koja vas na neki način zaokuplja nije vam bliska i zbog toga ponekad možete reagovati burno i ishitreno. Navikli ste na mnogo mirnije stanje, pa vam se ponekad može učiniti kao da se svet oko vas ruši. Zadatak kosmosa nije da vam od života napravi pakao, već da vas pokrene i kroz određene lekcije osvesti najdublje delove vaše ličnosti. Promene mogu biti drastične, ali će zato posledice biti fantastične. Vremenom ćete prihvatiti i početi da shvatate ovu buru koja vam se s vremena na vreme događa, a kada se sve završi, bićete joj beskrajno zahvalni. Emocije su vam sve naglašenije i ta akumulirana energija će se sigurno snažno ispoljiti. Oslobodićete se mnogih stega i predrasuda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kada se osećate nezadovoljno i poželite da reagujete impulsivno, pokušajte da prikočite. Nije u našoj moći da smirimo oluju, već da naučimo da smirimo sebe dok oluja ne prođe

Mentalna energija vam je izuzetno jaka. Fokus će vam biti na komunikaciji i na ovom polju ćete dominirati. Ove nedelje možete imati neku vrstu rasprave ili razmimoilaženja mišljenja sa jednom, najverovatnije, muškom osobom, ali ćete uspeti da se izborite i dokažete da ste u pravu. Moraćete malo više da taktizirate i da se nekim situacijama prilagodite.

Možda ćete morati u nekim slučajevima da se borite sami sa sobom, ali ovo su važne životne lekcije o međuljudskim odnosima. Pokušaćete da progurate neku ideju, ali ćete naići na neki zid. Budite uporni, trud neće biti uzaludan, pa će ta zamisao ugledati svetlost dana sredinom novembra. Finansije vam mogu biti veliki motiv za ideje i poslovne planove koje pokrećete. Bićete zadovoljniji ako imate dublja unutrašnja ubeđenja.

Vage koje su u vezi ili braku očekivaće podršku partnera. Možete biti i previše ultimativni i iz nekog razloga praviti pritisak, što nikako neće biti dobro za vaš odnos. Morate spustiti loptu, biti malo strpljiviji i realniji jer tražite mnogo više nego što dajete. Budite otvoreni, komunicirajte, ali isto tako budite tolerantni i taktični. Slobodne Vage imaju neku vrstu pomoći od osobe koja bi mogla da bude potencijalni partner. Neko je veoma empatičan i ima puno razumevanja za vas. Vi iz nekog razloga imate blokadu, svesni ste da prvo morate da završite određene stvari, pa tek onda da se posvetite ljubavi. Pomalo ste u grču, ali bi lep gest ove osobe mogao potpuno da vas opusti.

Slabe tačke su vam glava i vrat. Budite fizički aktivni i više na svežem vazduhu. Postoji mogućnost upala.

ŠKORPIJA

Intuicija i inspiracija

Ovih dana imaćete potrebu za harmonijom i ravnotežom, ali vam je isto tako važna i sloboda delovanja kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Vi ste često pokretač u okolini i kada je posao u pitanju, ali i zabava. Navikli ste ljude na tako nešto, pa će i ovih dana sve oči biti uprte u vas. Vaša prisutnost na neki način skuplja energiju i akumulira je na najbolji način. Taj vaš dar i harizma su veoma interesantni okolini, ali i korisni. Mogu doći do vas neke informacije, koje ćete za sada samo zadržati za sebe i možda biti korak ispred situacije. Vrlo ste intuitivni i možete da prepoznate šta je za vas važno i značajno. Moći ćete da zauzmete ozbiljan stav, iza koga ćete moći čvrsto da stojite i grčevito ga branite pred kim to bude potrebno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nađite vremena da budete sami sa sobom i svojim mislima

Mnoge Škorpije će u ovom periodu promeniti navike ili će bukvalno obezbediti sebi neki prostor u kom bi mogle da se iskažu i budu same sa sobom. Komunikacija vam je prilično naglašena, mada ponekad vaše reči mogu biti i te kako direktne i oštre, pa nekima neće biti svejedno kada osete ubod vaše žaoke. Ali će vas svakako poslušati i uzeti u obzir vašu sugestiju. Ovih dana možete doći u sukob sa nadređenima ili u neke rasprave što se posla tiče. Možda se pomalo osećate umorno, niste mnogo raspoloženi za posao, pa nećete biti spremni da prihvatite nikakve kritike. Iako ste usporeniji, završavate posao na vreme i kod vas nema nikakvog zastoja.

Neke Škorpije će poželeti da promene nešto kod sebe, dok će neki samo obnoviti garderobu.

Škorpije koje su u braku ili vezi su, s jedne strane, iskrene prema partneru, a opet, s druge, taktiziraju i ne žele da se otvore do kraja. Imate dobre i zanimljive ideje koje stvaruju nove momente u odnosu, ali način na koji vi to želite da sprovedete nikako neće odgovarati partneru. Morate malo spustiti loptu i pustiti osobu s kojom ste da i ona ima uticaja na vašu vezu. Neke stvari treba da realizujete do Nove godine i verovatno ćete do tada sprovesti ideju za koju ste se zalagali. Nekima se i dalje jedna osoba vrzma po glavi, pa im to može remetiti i kočiti planove. Slobod

ne Škorpije su ušle u malo dublju komunikaciju sa osobom koja im se već neko vreme dopada. Ta osoba se na neki način nalazi u vašoj senci i očekuje od vas da prvi reagujete. Od 23. oktobra situacija bi mogla da se pokrene i da se nekako dublje povežete.

Još uvek možete imati problema sa glavom. Moguće su infekcije oka, nosa ili grla. Obratite pažnju na higijenu. Budite umereni u jelu i piću.

STRELAC

Snažna iskustva

Od Strelčeva se traži da budu što aktivniji. To mogu biti i neke rutinske svakodnevne stvari. Možda ne bi bilo loše da bar napravite neki plan po kome biste mogli da funkcionišete. Verovatno se ponekad osećate kao da vas nešto koči ili mislite da idete unazad koliko god se trudili da idete napred. Sve to ima svoju svrhu. Vama se stvaraju mogućnosti i podloga za stvari koje ćete pokrenuti na proleće sledeće godine. Ponekad možete delovati statično i pomalo bezosećajno, ali vi ste samo odgovorni i želite da budete praktični.

Mnogim Strelčevima će se naknadno probuditi želja da raskrste sa nekim stvarima iz prošlosti i shvate da ih možda ti događaji dodatno usporavaju. Kreativnost vam je naglašena, pa ćete imati trenutaka da se pokrenete na nov način i da budete vrlo inovativni. Bićete veoma društveni ili ćete imati dosta poziva za slavlja, izlaske ili neki drugi vid druženja. U ovom periodu će vam prijati posete bioskopima, galerijama, restoranima i drugim mestima za zabavu. Upoznaćete dosta novih ljudi, a mogli biste, preko nekog prijatelja, dobiti ponudu za novi posao ili dodatni rad. Možete se naći u nekoj nezgodnoj situaciji ili nećete moći da ispunite sve zahteve.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nemojte gubiti kontrolu nad sobom i na ružan način se izdizati iznad drugih ljudi

Postoji opasnost da ponekad idete linijom manjeg otpora ili odlutate više nego što bi trebalo. Treba da date prednost nekim drugim ljudima, prihvatite nove ideje i, kada prikupite sva iskustva, delujete snažno i intezivno. To bi bio period od druge polovine novembra.

Strelčevi koji su u vezi ili braku su vidno promenili ponašanje prema partneru. Ako imate izazovne aspekte, verovatno je došlo do zahlađenja i udaljavanja, a vrlo je moguće da se pojavio i neko treći, koji je u vama probudio jaku seksualnu želju. Ako ste ipak u stabilnoj vezi, biće naglašene emocije, a svaki slobodan trenutak koristićete da provedete sa voljenom osobom. Naglašena je strast, pa se očekuju nezaboravni momenti. Slobodni Strelčevi imaju jaku privlačnost prema nekoj osobi koja iz nekog razloga mora biti pod velom tajne. Postoji jaka duhovna i fizička privlačnost, koja će vam verovatno pomutiti razum. Kada je ljubav u pitanju, vi ste se prepoznali i verovatno ste pomalo zbunjeni jer vam se ovakve situacije ne dešavaju često, a nekima i prvi put.

Strelčevi bi u ovom periodu mogli imati problema sa reproduktivnim organima i stresom. Ekstremiteti mogu biti ugroženi kao posledica nepažnje i brzopletosti.

JARAC

Pripreme za novi ciklus

Iako napetost na poslu ne jenjava, ova nedelja donosi dašak novog trenda u vaš život. Neka poslovna situacija koja vas već neko vreme muči bi sada mogla da doživi kulminaciju. U nekom smislu, vaši napori i ulaganje truda će doći do tačke u kojoj se mora pretegnuti na jednu stranu jer ovako više ne ide. Ako se niste vodili isključivo sebičnim principima, ova prekretnica će vam biti veliko olakšanje. Već su se pojavili i uslovi i ljudi koji bi mogli da vam pomognu oko realizacije novih poduhvata. Ukoliko još ne vidite rešenje, ono bi moglo da se pojavi na neki neočekivan pomalo mističan način. Kod nekih Jarčeva će ova pomoć stići u vidu prijatelja, kod drugih pak u vidu neke saradnje sa inostranim partnerima, a neki će Jarčevi pomisliti kako ih je sam bog pogledao jer drugačije ne mogu da objasne splet okolnosti koji ih je spasao. U svakom slučaju, ulazite u neko novo, zanimljivije poglavlje ojačani altruizmom i zahvalnošću.

Prijatelji koji su vam se sada našli u nevolji mogli bi da imaju veliku ulogu u vašem životu u godini koja tek dolazi i koja ima potencijal da vas lansira visoko na nebu uspešnosti. Sada je dobro praviti planove za budućnost, okupljati ekipu za nove projekte, ali i osmišljavati taktiku kojom ćete započeti novi 12-godišnji ciklus. Da, dobro ste pročitali, već početkom decembra Jupiter ulazi u vaš znak, a to znači novi početak i dešava se jednom u 12 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Oni Jarčevi koji su odavno izgubili želju da se svojom vezom bave biće u iskušenju

Kako je sve na ovom svetu satkano od suprotnosti, tako i čovek i u trenucima najvećih briga i muke ima mogućnost da doživi i neka uzvišena stanja i duboke emocije. Neretko se baš neko prijateljsko lice i dobronameran gest pretvori u jedno divno poznanstvo koje leči dušu, ali i oplemenjuje duh. U ovim danima imaćete priliku da se u ovo i sami uverite. Naročito će slobodni Jarčevi biti u mogućnosti da shvate da se ljubav baš iz prijateljstva rađa i od poštovanja nema dublje emocije. Ona je osnov i uslov prave i stamene ljubavi. Oni koji su već u nekom odnosu imaju šansu da sada povrate ovaj osećaj i da s partnerom dosegnu viši emotivni nivo. Oni Jarčevi koji su odavno izgubili želju da se svojom vezom bave biće u iskušenju.

Zdravstvena situacija ide ka nekom stabilnijem stanju, mada je još jaka mogućnost da se pojave migrene, povrede glave, ušinuća ili visok pritisak.

VODOLIJA

Istini u lice

Vi ste verovatno najkompleksniji znak Zodijaka, bar kada su trenutni položaji planeta u pitanju. Uran, planeta promena, boravi u vašem prirodnom četvrtom polju i zadatak mu je da vas osvesti na najdubljem emotivnom nivou. Ovo je dugotrajan proces koga ćete samo povremeno biti svesni, dok će se ostatak transformacija odvijati negde izvan vašeg svesnog shvatanja. No kako od samog starta ove nedelje Sunce dolazi u zenit vašeg neba, ovo bi trebalo da vam omogući jasnije sagledavanje dubokih istina o sebi, ali i hrabrost da se pogledate u ogledalo.

Mnogima se neće dopasti ono što vide, ali bićete u mogućnosti i da bar nazrete ono što od sebe i života zapravo želite, a šta je ono na šta više ne pristajete. Paradoksalno, vaš poslovni život se pokreće u dobrom pravcu. Iako ste skloni preispitivanju, osećaj da se nešto kreće sa mrtve tačke je prilično jak. Tako će se i dešavati da mnogi od vas napreduju u karijeri, da dožive poslovni uspeh ili pak pronađu posao koji im više odgovara u ovom trenutku. Ljudi sa kojima sarađujete bi mogli da se pokažu kao inspirativni i pomognu vam oko nekih odluka. Izvesnu dozu neprijatnosti možete da očekujete na edukativnom planu ili s nekim planom koji je u vezi sa inostranstvom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hrabrost je biti u miru sa onim što jesmo, a ne sa onim što smo zamislili da budemo

Ovo će posebno naglašeno biti 26. i 27. oktobra, pa ukoliko se nalazite na putu, preporučuju se opreznost i strpljenje.

Ne postoji ništa što vas u emotivnom smislu više uzbuđuje od partnera, s kojim možete da vodite velike intelektualne razgovore, a i tu vas sada nešto žulja. Kao da više ne želite razgovor radi razgovora, potrebno vam je nešto više i dublje, nešto što ni sami ne možete da opišete, ali ga osećate kao neki unutrašnji nemir. Ukoliko pripadate Vodolijama koje imaju stalnog partnera, vaša ljubavna situacija će zavisiti od toga koliko ste kadri da se zajedno uputite u istraživanje nepoznatih predela vaših duša. Ukoliko to ne ide, počećete i vaš odnos da preispitujete... jer neko vas je sigurno zagolicao nekom rečenicom ili razmišljanjem, pa sada u trenucima dokolice stalno nastavljate ovaj zamišljeni razgovor u glavi. Slobodnim Vodolijama je slična situacija, s tim da se osoba koja ih zanima najverovatnije nalazi u poslovnom okruženju.

U ovom periodu bi trebalo ishranom poboljšati krvnu sliku, a slabe tačke su respiratorni organi i loš kvalitet sna.

 

RIBE

Za opšte dobro

Iako situacija na nebu još nije najsjajnija, možete se smatrati srećnicima Zodijaka. Sunce, to najvažnije nebesko telo, preselilo se u vašu prirodnu Devetu kuću, a to je uvek razlog za sreću. Naročito sada kada su vam tu još dve planete - Merkur i Venera. I nisu vam to jedini saveznici, imate ih još. Uran, planeta genija, tek je otpočeo sedmogodišnji hod kroz vašu kuću intelekta i komunikacije. Sve ovo u praktičnom smislu znači da ulazite u fazu koja će, pre svega, obilovati novim optimizmom, ekspanzijom i mentalnom brzinom. Svaka akcija koju sada budete preduzeli, a biće ih mnogo, sada ima potencijal da postane velika i bitna. Vama je sada dato da uvidite gde se greške nagomilavaju i da ih precizno odstranite. Kako je sada vaša ličnost šira i bogatija, mnoge Ribe će osetiti i jaku dozu društvene odgovornosti i u skladu sa novim shvatanjima promeniti neke navike ili se čak priključiti nekoj organizaciji za očuvanje životne sredine ili tome slično.

Mnoge Ribe će ovo vreme iskoristiti za dodatnu edukaciju, putovanja i širenje kruga poznanika. Ukoliko ste student, ovo je idealno vreme za učenje, razumevanje ili polaganje ispita. Svaka saradnja sa ljudima koji nisu sa ovog podneblja biće vrlo uspešna i u finansijskom i u duhovnom smislu. Ono što se u ovom periodu nikako ne preporučuje jesu pozajmice ili bespotrebna zaduživanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Shvatate gde ste i šta se mora uraditi kako bi svima bilo bolje

Na emotivnom planu Ribama predstoji period preporoda. Vaše su emocije jake i duboke, a optimizam koji posedujete u ogromnim količinama sada lako možete da prenesete i na partnera. Prijaće vam sve što je novo i drugačije, zanimaće vas da odnos oplemenite i podignete na viši nivo. Ukoliko nakratko osetite neku vrstu straha ili anksioznosti, razgovor sa partnerom će vas umiriti. Ukoliko imate priliku da otputujete, učinite to jer vas na putovanju očekuje divna atmosfera. Ribe koje još nemaju emotivnog partnera bi sada mogle da se zainteresuju za osobu koju doživljavaju kao neku vrstu učitelja ili gurua. Neke od vas ljubav čeka na putu, ali su sada i ljubavi na daljinu vrlo moguće.

Zdravstvena situacija ide nabolje, mada su još uvek slabe tačke respiratorni organi, bubrezi i genitalije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading