HOROSKOP ZA UTORAK 22.10 - Blizancima sledi poslovna šansa koja će im promeniti karijeru, dok su Lavovi na "slatkim mukama"

Autor:

Lifestyle

21.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Period koji predstoji doneće bitne promene. Naročito se to odnosi na Ovnove i Blizance kojima zbog kretanja Plutona predstoji nova poslovna saradnja i iznenadne šanse koje mogu unaprediti njihove karijere.

Što se tiče ljubavi biće svađa. Vodolije će imati problema u vezi jer njihova kritika nikako ne deluje na partnera što će povećati tenziju u međusobnim odnosima. Istovremeno, muški Lavovi će biti na "slatkim mukama" jer im se istovremeno dopadaju dve osobe.

Zdravlje u predstojećem periodu biće dobro. Šetajte, iskoristite ovo lepo vreme i izađite napolje, upijte zrake sunca i biće vam bolje. 

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading