HOROSKOP ZA SUBOTU 19.10 - Sunce i Venera u Škorpiji pojačavaju dinamiku događaja na poslovnom planu, planete u ovom periodu posebno naklonjene Lavovima koji se bave kreativnim zanimanjem ili sportom

Autor: Republika

Lifestyle

18.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Slobodne Vage mogu da se zaljube u osobu koja će ih, pre svega, fascinirati svojom otmenošću i lepim izgledom, savršenim manirima.

Slobodne Blizance očekuje početak avanture sa osobom koja nije slobodna, ali to u početku može da krije.

Odlične rezultate Rakovi će u ovom periodu postići ako sarađuju sa stranim kompanijama ili poseduju privatan biznis. 

Bikovi, problematičan period što se tiče poslovnog dogovora sa jednim saradnikom. Taman kad pomislite da ste se dogovorili, on počne da odstupa od ranije datih izjava.

Lavovi, više odmarajte! Vage, promenite režim ishrane!

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading