Uskoro se na nebu pojavljuje pun Mesec u Ovnu: Pazite se, sudbina nam donosi velike životne promene!

Autor: kurir.rs, Republika

Lifestyle

10.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju, 13. oktobra 2019. godine očekuje nas pun Mesec u znaku Ovna i doneće velike promene u život svakog od nas...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Moguće da ćemo sresti ljubav iz prošlosti i pružiti joj novu šansu. Neki će se preseliti, dok će drugi napraviti važan korak napredovanja u karijeri. Suočićemo se sa drugačijim životnim izazovima i krizama, ali na kraju će sve izaći na dobro.

Pun Mesec je ovoga puta u kvadratu sa Plutonom, tako da će se mnogi osećati slomljeno i nemoćno pred talasom turbulentnih životnih promena. Pokušajte da posmatrate širu sliku, izbrišete negativna osećanja i uzmete samo najbolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pun Mesec u Ovnu donosi promene

Pun Mesec u znaku Ovna donosi dobru sudbinu u ljubavi. Mnogi parovi će uspeti da reše stare probleme i ponovo pronađu zajednički jezik. Strasti će biti pojačane, kao i ljubavne želje, tako da je moguće da u narednom periodu usamljena srca pronađu dobrog partnera.

Ljubavna harmonija koju donosi pun Mesec trajaće sve do pojave mladog Meseca, odnosno do 27. oktobra. Iskoristite ovu čaroliju najbolje što možete i ostvarite romantične želje!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading