HOROSKOP ZA SUBOTU 21. 9. - Lavovi pred ljubavnim krahom, Vodolije treba da započnu dugo planirani posao!

Autor: Republika

Lifestyle

20.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ako neko neće imati sreće u ljubavi danas to su Bikovi, očekuje ih ozbiljna rasprava sa partnerom, ali zato slobodni Bikovi mogu da se nadaju nekom zanimljivom poznanstvu. Lavovi muku muče sa partnerima, dok slobodni pripadnici ovog znaka ulaze u tajnu vezu. Slobodni Jarčevi mogu da računaju na upoznavanje sa više osoba koje će pobrati njihove simpatije već na pri susretu.

Jarčeve će mučiti bolovi u vratu, a Škorpije treba da obrate pažnju na povišen krvni pritisak. Glavobolja će mučiti Blizance, dok su Lavovi hronično nervozni i zbog toga trpi ceo organizam.

Ribe će imati probleme na poslu, za razliku od njih Vodolije treba da pokrenu posao koji dugo žele jer je sada pravo vreme za takav potez.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading