HOROSKOP ZA 16. 9. - Strelčevi upoznaju zanimljivu osobu dok Škorpije očekuje buran ljubavni život, red strasti pa red svađe

Autor:

Lifestyle

15.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Početak nedlje donosi nove izazove na svim poljima. Rakovi i Device mogu dase nadaju uspešnim poslovnim poduhvatima i trebalo bi da iskoriste ovaj period da se što više posvete karijeri. Za razliku od njih, Bikove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima. Ako ste Bik, verovatno će te u narednom periodu imati nalet inspiracije.

Na polju ljubavi Strelčevi i Ribe će upoznati zanimljivu osobu, dok će se kod Škorpija ljubavni život odvijati po uobičajenom redosledu: Red strasti, pa red svađe.

Svi znakovi mogu da očekuju dobro zdravlje, osim Ovna koji će biti podložan stresu. Dakle, Ovnovi potražite Strelca ili Ribu i relaksirajte situaciju.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading