HOROSKOP ZA 7. 9. - Povoljan period na polju posla je prošao, sada se očekuju problemi i podizanje tenzija

Autor:

Lifestyle

06.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Period koji je bio dobar za posao je prošao. Sada se očekuju problemi na radnom mestu bilo da su oni finansijske prirode, ili pak, posledica loših odnosa među saradnicima. U svakom slučaju, na poslu se naouržajte strpljenjem, a Ovnovi i Lavovi koji rade u kreativnim delatonostima osetiće krizu i nedostatak inspiracije.

Ni na polju ljubavi neće situacija neće biti sjajna. Škorpije i Bikovi koji već imaju partnera mogu očekivati tenzije i nedostatak komunikacije u vezi. Međutim, slobodne Device imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom mogu započeti trajniju vezu.

Usled ovakvih konstelacija na nebu koje nisu baš najpovoljnije, svi znakovi mogu očekivati nervozu, pojačan intenzitet stresa, kao i alergijske reakcije na nervnoj bazi.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading