Devicama čestitamo rođendan! Našim čitaocima poklanjamo dodatak Astro u kome možete da saznate sve o ovom zanimljivom znaku zodijaka

Autor:

Lifestyle

01.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 23. avgusta do 23. septembra Device slave rođendan. U našem astro dodatku, koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, saznajte koje su sve prednosti i mane ovog zodijačkog znaka. A vama dragi čitaoci koji ste rođeni u ovom znaku čestitamo predstojeći rođendan i želimo sve najbolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Device su znak koji je najviše posvećen služenju drugima i odlikuje ga velika empatija i osećaj humanosti. Ono što je najveća prednost Devica jeste njihov razvijen intelekt i oštar um. Zbog toga su pripadnici ovog znaka toliko analatični i detaljisti u svakom segmentu života. Baš zbog ove osobine, Device imaju snažnu potrebu da organizuju život i svet oko sebe prema nekom svom ustaljenom redu.

Uz ovo pročitajte i nedeljni horoskop i otkrijte šta vas to čeka u narednom periodu. Prolazak Sunca kroz znak Device nekima će doneti olakšanje, a nekim znakovima sledi veoma izazovan period. Tako će Lavovi osetiti poboljšanje životnog standarda dok će Jarčevi imati turbulentan period.

Šta još karakteriše Device i kako da najbolje iskoristite prednosti ovog znaka, kao i detaljnu nedeljnu astro analizu pročitajte u dodatku Astro koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete da pročitate u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, magazinu Astro, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Astro za 2.9.2019

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading