Oni štrče u odnosu na druge: Genijalci se rađaju u ovim horoskopskim znacima

Autor:

Lifestyle

23.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Genijalnost je osobina koja privlači ljude zbog njene istovremene mističnosti i neobičnosti. Ljudi koje drugi karakterišu kao genijalne privlače pažnju svoje okoline i zato bi mnogi voleli da ih okruženje svrsta u ovu grupu. Da li pripadate genijalcima najbolje otkriva horoskop, a mi vas upućujemo na to koji to znakovi nose ovu osobinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Vodolija

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rešavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Škorpija

Škorpije su vrlo osećajni ljudi, obuzeti burnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju, što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku.

3. Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpije, sjajno procenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umetnosti na opšte blagostanje čoveka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

5. Rak

Rakovi su najosetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primećuju ono što drugi ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading