Šta nam donosi Mars u Devici? Ljubav sa kolegom na pomolu!

Autor: lepotaizdravlje

Lifestyle

21.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mars je ušao u znak Device i energija se značajno menja. Svi znamo da Devica simbolizuje rad, posao… ovaj šesti po redu znak je i naša svakodnevica, kolege…

RepublikaFoto: Photo by freestocks.org on Unsplash
Foto: Ilustracija

Mars je, naravno, akcija, motiv, sukob, energija, prodornost i kada se nađe u ovom znaku, vreme je da prioritete usmerimo na posao, bez obzira na to što je još uvek vreme godišnjih odmora. Ozbiljno ćemo se uhvatiti u koštac sa obavezama, dobar deo istih uspešno realizovati, zahvaljujući dobrim aspektima, ali neke ćemo ipak morati ostaviti za neki drugi pokušaj.

Mars će biti u egzaktnoj konjunkciji sa Venerom u Devici 24.avgusta i na jednoj mestu će se sastati žena i muškarac. Biće ovo prilika za početak nove ljubavne priče, koja bi mogla trajati u vremenu, ukoliko obe strane ne budu previše analitične i ako ne traže sitne greške u suprotnoj strani. Moguće je da je ljubav povezana s poslom, ljubav sa kolegom, ali i sa osobom kojoj ste nadređeni.

28.avgusta Mars je u povoljnom aspektu sa retrogradnim Uranom i evo prilike da se na brzinu reši ono što ste u prošlosti pokušali pa odustali.

Najbolji aspekt između Marsa i Saturna, trigon, imamo osmog septembra i omogućava ostvarivanje ciljeva, ipak,ne baš bez poteškoća, jer je Saturn još uvek retrogradan.
Ne smemo zaboraviti Marsov kvadrat sa Jupiterom jedanaestog septembra, što može prouzrokovati problem sa zakonom.

Trinaestog i četrnaestog septembra Mars je u opoziciji sa Neptunom i neophodno je povesti računa o unosu alkohola u organizam. Ukoliko uzimate neku terapiju, proverite doziranje. Muškarac će tada biti u nekoj zabludi ili će vam onaj za koga ste zainteresovani biti nejasan. Mars je u Devici do četvrtog oktobra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading