Ne možete im odoleti: U ova četri horoskopska znaka svi se zaljubljuju

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

18.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god bi emocije i ljubav trebalo da budu jednostavni, svi znamo da to nije tako. Ipak, nisu sve osobe iste i neke zaista jesu komplikovanije od drugih. U osobe rođene u sledeća četiri horoskopska znaka najlakše je zaljubiti se i zavoleti ih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bik

S Bikovima je prijatno biti u vezi upravo zato što su vrlo odani, ne igraju igrice i otvoreno pokazuju svoje emocije. Izuzetno im je važna finansijska stabilnost, a najvažniji im je pronalazak savršenog partnera. Ako ste u vezi s Bikom, smatrajte se osobom koja ima sreće u ljubavi. 

Ribe

Ribe osećanja uvek stavljaju na prvo mesto, ali ne samo sopstvene već i tuđe. Iskrene su, verne i posvećene partneru, a najlepša vrlina im je saosećajnost, jer će pomoći svom partneru da preboli bilo kakav problem. Ribe su prepune razumevanja i vrlo često će svoje interese ostaviti po strani zbog partnerovih. Osobe rođene u ovom znaku pokazuju kakva bi ljubav zapravo trebalo da bude.  

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Vagama je najvažnije održati sklad u vezi. Njih je lako voleti jer se uvek trude oko svog partnera, što svakome laska. Vage su spremne na svakakve žrtve kako bi sačuvale vezu i uvek će voditi računa o tome kako njihova veza izgleda u javnosti. Uz to, izuzetno se brinu oko svog izgleda i uvek žele dobro da izgledaju za svog partnera. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Rakovi su spremni potpuno zanemariti svoje želje i potrebe samo da bi udovoljili svom partneru. Svaka vaša želja njihova je zapovest i tu su za vas i u dobru i u zlu. Kada pomisle da je veza u krizi, učiniće sve da je spase, a neretko opraštaju i prekide. Raka je jednostavno voleti zbog svih osobina i požrtvovanosti, sve dok vam ta silna predanost ne dosadi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading