Idealna destinacija za svaki horoskopski znak

Autor: b92.net

Lifestyle

17.08.2019

01:49

Još imate vremena da otputujete na neku letnju destinaciju, a evo šta zvezde kažu gde bi trebalo da se zaputite.

pixabay.com

Ovan

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku željne su avantura pa, prema pisanju Dejli mejla, treba da putuju negde gde će moći da rone, skaču sa bandžija, iz aviona ili da idu na rafting. Jednostavno, tamo gde ih čekaju izazovi.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku vole luksuzna putovanja, a dobro će im doći izlet na neverovatno lepu obalu Amalfi u Italiji. Preporuka za Bikove je ukusan ručak, vino, obilazak litica i uživanje u prirodnim lepotama.

Blizanci

Grad koji nikad ne spava Njujork idealan je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku! Tamo je sve na dohvat ruke, a grad ima i ogroman broj mogućnosti te nudi ponešto za svakog, pa baš nikad ne može da dosadi!

Rak

Iako osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole "domaće", odnosno teže ih je nagovoriti na putovanje, Veliki koralni greben idealno je odredište za njih jer na jednom mestu mogu da istraže prirodu, a istovremeno da se zabave različitim aktivnostima.

pixabay.com
Bali

Lav

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole mesta gde mogu da se osećaju kraljevski, a uzbudljivi Bali njihova je idealna destinacija. Tamo će moći da dožive najbolji i najluksuzniji velnes doživljaj.

Devica

Osim što će na Maču Piču uživati u veličanstvenom pogledu, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživaće i tokom obilaska ovog drevnog grada.

Vaga

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu da rezervišu putovanje u Pariz, jer je upravo romantika ono što im treba! Naravno, poseta "gradu svetla" na može da prođe bez šetnje uz obalu reke Sene.

pixabay.com
Los Anđeles

Škorpija

Palme, slavne osobe, more, prelepe planine... Los Anđeles i Kalifornija nude baš sve što bi osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogle da požele!

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku neka počnu da se pakuju za Kambodžu! Strelčevi su nezasite "lutalice" i uvek željni nečeg novog, a privlači ih misticizam, filozofija i drevne kulture.

Jarac

Uskršnja ostrva pravo su mesto za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku. Tamo će moći da se odmore, napune baterije za nove radne pobede, ali i nauče nešto novo.

Tanjug/AP
Japan

Vodolija

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veliki su ljubitelji nekonvencionalnih putovanja, a posebno ih oduševljava moderna tehnologija. Japan je idealno mesto, posebno vožnja njihovim kao metak brzim vozom.

Ribe

Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, Island je idealna destinacija. Glečeri, gejziri, lagune... Sve to čini Island savršenim mesto za odmor Riba, a njihova znatiželja i umetnička crta tamo će doći na svoje.

 

Komentari (0)

Loading