Žene rođene u ovim znacima niko ne može da izmanipuliše!

Autor:

Lifestyle

11.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene rođene u ovim znakovima zodijaka poseduju toliki unutrašnji mir i inteligenciju da je gotovo nemoguće manipulisati njima čak i u najmanjoj meri.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Bik

Žene rođene u znaku Bika poznate su po svojim korisnim savetima koje rado dele. Kada su u potrazi za partnerima, to moraju biti zreli i odgovorni muškarci koji će ih znati ceniti i koji se neće ni pokušati poigravati s njima.

Ovan

Žene Ovnovi su izuzetno samostalne već od rane dobi. One su vrlo samopouzdane i znaju šta žele u životu stoga glumce i varalice prepoznaju u rekordnom roku. Pored sebe vole imati partnera s kojim dele stavove i ambicije te koji će ih podsticati u njihovom napretku na svakom području.

Devica

Device su najveće ljubiteljke mira i sklada i ne dopuštaju da im bilo ko to naruši. Uz to su vrlo inteligentne i ne trpe bilo kakve "mutne poslove" stoga nemojte ni pokušavati slagati ih ili sakriti nešto. Što se tiče partnera, Device najviše vole osobe pune razumevanja koje su slične njima po osobinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading