HOROSKOP ZA 3. 8. - Škorpije prelaze granice prijateljstva, Vodolije se zaljubljuju na putovanjima

Autor:

Lifestyle

02.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ribe komplikovani pregovori sa saradnicima iz inostranstva mogu vas dovesti u dilemu. Lavovi Mars, Sunce i Venera borave u vašem znaku i to vam donosi dodatnu energiju i elan u sprovođenju ciljeva.

Vodolije ako ste slobodne, predstoji vam novo poznanstvo sa veoma zanimljivom, pa čak i pomalo ekscentričnom osobom koju mogu upoznati na putovanju. Škorpije eešili ste da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se već dugo dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u okolnostima koje vam nisu dopuštale da načinite onaj najbitniji prvi korak...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading