Lavice imaju neodoljiv šarm, a evo u kom znaku su rođene najbolje bračne saputnice

Autor:

Lifestyle

28.07.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerke za bračnu zajednicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. RAK

Žena rak ne zna da voli polovično i gaji intenzivna osećanja prema svom partneru. Nema toga što neće da napravi za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona drami zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da da. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Žena u znaku raka je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuva i posebno voli da kuva za druge. Biće posvećena majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

2. OVAN

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom u znaku ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

S obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspe može da bude siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

3. LAV

Ponosna i strastvena lavica traži partnera koji u svemu može da joj parira, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja - sve ih privlači njen urođeni šarm. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena je i prema svojoj deci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading