Najbolji ljubavnici u horoskopu: Otkrijte da li ste i vi među njima

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

24.07.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoću horoskopa možemo lako otkriti najdublje delove ljudske psihe, pa tako lako možemo otkriti i ko ima prirodni dar seks.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Rak

Rakovi su poznati po tome što su veoma emotivni i strastveni, i upravo ih te osobine čine savršenim ljubavnicima. Dok vole, vole iz sve snage, a to nije jedino čemu se tako silovito prepuštaju. Odlični su ljubavnici, jer se daju "do kraja".

Škorpija

Škorpije su intenzivne, ali su lojalne. Ta lojalnost i posvećenost ih svrstava u ovu kategoriju, pa su onda one jedan on najsenzualnijih znakova. Nikada neće pogrešiti ako očekujete od njih nežnost, senzualnost i strast.

Vaga

Vaga je znak koji simbolizuje balans, poznate su po tome što vole da ugađaju ljudima. Da ne mogu da posvete pokušajima da se uklope sa voljenom osobom, a noći... Reći ćemo samo da njihov partner sigurno nema na šta da se požali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ribe

Ribe su vrlo posvećene drugima. Empatija im je jača strana, one osećaju kad je kome šta potrebno, ili šta ko želi, a takve su i u krevetu. Riba će vam ispuniti želje još pre nego što ih postanete svesni.

Ovan

Ovan je tako ambiciozan znak, sa ogromnom kreativnošću i tvrdoglav je, što je sasvim dovoljno da uradi šta god zamisli. Iza zatvorenih vrata se svašta dešava. Ako se toliko trude oko dnevnih aktivnosti, zamislite šta sve mogu da urade noću?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading