Dame, nemojte uvek na istom da grešite: Evo kakav muškarac treba vašem horoskopskom znaku

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

04.07.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umorne od propalih sentimentalnih veza i od večitog zaljubljivanja u pogrešne osobe, obučeni u tuniku vračare, rešili smo da zapitamo zvezde kakve odlike krase muškarca koji je idealan za ženu, bazirano na horoskopskom znaku. Shvatili smo da položaj zvezda može mnogo toga da otkrije, pa i stvari vezane za ljubavni život.

RepublikaFoto: Photo by Harshraj Gond from Pexels

Zvezde nam daju mnogo odgovora vezano za novčanu situaciju, dok naše zdravlje zavisi pre svega od nas samih i načina života koji vodimo. Kada je reč o ljubavi, zvezde pričaju više nego ikada i rešeni smo da ih oslušnemo.

Ekspreti tvrde da u odnosu na horoskopski znak imate određene sentimentalne potrebe i da vam, samim tim, odgovaraju muškarci različitih karakternih crta.

Ovan

Znate odlično da razlikujete ljubav i seks i zato vam je potreban muškarac koji može da vam pruži i jedno i drugo. Čovek vašeg života mora da bude u stanju da se obaveže prema vama, ali i da vam ispuni najskrivenije seksualne fantazije. U suprotnom, postoji rizik da ćete biti u situaciji da potražite dvojicu partnera istovremeno.

Bik

Senzualnost žena rođenih u znaku Bika je nadaleko poznata. Potreban vam je čovek koji je u stanju da prati ritam vaših želja, ali da na tom putu ne zaboravi romantičnu stranu veze.

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

Nemate nikakvu nedoumicu oko toga ko je taj koji upravlja ljubavnim odnosom. Mozak je najbitniji za vas u vezi i zato tražite muškarca koji će biti u stanju da zadovolji vaša intelektualna očekivanja, pre nego fizička.

Rak

Vrlo osećajni i promenljivog raspoloženja, do te mere da ono zavisi od klimatskih promena i mesečevih mena. Potreban vam je muškarac pun razumevanja i tolerancije, koji je u stanju da se prilagodi varijacijama koje imate u ponašanju.

Lav

Vrlo ste jakog i nezavisnog karaktera i zato vam je potreban neko ko će vam da ti dovoljno prostora i ko vam neće stajati na putu u ličnom razvoju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Devica

Strastvena i veliki perfekcionista, biće vam potreban neko ko se ne boji izazova i ko ima velike profesionalne ambicije, kao i lične.

Vaga

Niko ne bi mogao bolje da se uklopi sa emotivnom Vagom, koja ima veliku potrebu za nežnošću poput muškarca koji je sposoban da iskaže svoje emocije i koji je iskren i pošten u komunikaciji.

Škorpija

Žena rođena u znaku Škorpije je vrlo dominantna i voli da upravlja ljubavnom vezom. Potreban joj je muškarac koji se ne boji jakih žena i ne oseća se ugroženim pored jedne takve.

RepublikaFoto: pixabay.com

Strelac

Vrlo ste dinamični i vatreni. Za ostvarenje duge veze potreban vam je muškarac koji je sposoban da vam smiri, posebno kada vas uhvate bubice.

Jarac

Budući da ste jako rezervisani kada je fizički kontakt u pitanju, bilo bi dobro da nađete muškarca koji ume da vas “natera” na zagrljaje u nežnosti, neko sa kim ćete se osetiti slobodnom da pokažete ljubav.

Vodolija

Kako ste vrlo stidljivi kada je u pitanju otvoreno pokazivanje osećanja, potreban vam je neko kome možete da verujete i veza u kojoj nema mesta za ljubomorisanje.

Ribe

Sanjar ste i vrlo strastveni i samim tim upadate u rizik da idealizujete ljubav. Potražite muškarca koji zna način da vam pokaže kako da koračate sa obe noge na zemlji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading