HOROSKOP ZA 8. 6. - Device se zaljubljuju, Bikovi započinju nove veze

Autor:

Lifestyle

07.06.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Ovnovi nepovoljan aspekt Sunca, Neptuna i Jupitera nalaže da budete obazrivi u pregovorima sa poslovnim partnerima. Ovnovi ključ poslovnog uspeha u ovom periodu sastoji se u odmerenom pristupu u poslovnoj komunikaciji i jednoj posebnoj tajanstvenosti, koja podrazumeva da svoje poslovne tajne pažljivo skrivate od konkurencije.

Bikovi ako ste slobodni očekuje vas početak veze sa osobom za koju će od prvog trenutka imati osećaj da je ona prava. Slobodne Device mogu da se zaljube u osobu koja im je na neki način nepristupačna...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading