HOROSKOP ZA 4. 5. - Bikovi uživaju sa partnerima, Rakovi su razočarani

Autor:

Lifestyle

03.05.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Lavovi ovaj period obeležiće uspeh u kreativnim zanimanjima i u prosveti. Međutim, ako se bavite trgovinom, trebalo bi da budete oprezni prilikom poslovnih pregovora da ne bi došlo do previda. Jarčevi nepovoljan aspekt Jupitera i Marsa ukazuje na mogućnost nekih iznenađujućih okolnosti u okviru vaše saradnje sa jednim poslovnim partnerom.

Rakovi možete se razočarati u osobu koju ste nedavno upoznali i sa kojom ste imali sastanak. Iz toga izvucite pouku da bi trebalo da budete umereniji u očekivanjima. Bikovi očekuje vas kraće putovanje ili izlet sa partnerom. U svakom slučaju, mnogo više kvalitetnog vremena provodićete zajedno, uživajući u međusobnom druženju...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading