Ova 3 znaka najviše tračare

Autor: lepotaizdravlje, Republika

Lifestyle

12.04.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budimo iskreni, svi mi ponekad tračarimo, pa čak nekad i uživamo u tome. Ipak, za pripadneike sledećih horoskopskih znakova tračarenje je strast kojoj pristupaju sa uživanjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija

Kao izrazito društvene, Vodolije obožavaju da sa prijateljima podele detalje iz svog života, ali posebna zabava im je da bliskim prijateljima ispričaju neki sočan trač. Rado će prokomentarisati sve teme, bez izuzetka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vreme najviše vole da provedu u razgovoru sa društvom. Strelčeve pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši partneri i simpatije, kao i ljubavni problemi drugih ljudi.

Ovan

Ovnovi jednostavno obožavaju da tračare, iako to jednostavno poriču. Posebno im je uživanje da priču dodatno začine. Ovnovi se često trude da sakriju tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju, pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi pred njima nikakve sočne detalje iz sopstvenog života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading