Ova 3 horoskopska znaka su najveći egoisti zodijaka

Autor: Republika

Lifestyle

09.04.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je zdravo voleti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč: 

Ovan 

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi. 

Vaga 

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same da budu najlepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe hvaliti i sami sebe i pričaju o svojim postignućima. 

Lav 

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer retki mogu da se nose s njihovim egom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading