Ova 3 horoskopska znaka se najbolje ljube

Autor: Republika

Lifestyle

07.04.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ima svoj omiljeni način ljubljenja.

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Dok neki više voli slatke poljupce, dugima je draži strastveni francuski poljubac, a astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi svojim veštinama mogu zadovoljiti baš svakoga. Evo ko su oni:

Bik

Poljubac osobe rođene u ovom znaku užitak je za sva čula. Bikovi su uvek maksimalno usredsređeni na ono što rade i trude se da sve urade najbolje što mogu, a to podrazumeva i ljubljenje.

Lav

Samodopadni Lavovi vole u svemu da budu najbolji pa se tako trude i da zadive druge svojim poljupcima. U tome najčešće i uspevaju, a s obzirom na to da vole da budu u centru pažnje, neće vas poštedeti svojih sočnih poljubaca ni u javnosti.

Škorpija

Škorpije važe za najstrastveniji znak zodijaka, a tu titulu opravdavaju i svojim poljupcima. Osobama rođenim u ovom znaku poljupci su i jedno od najjačih oružja zavođenja jer su ih u stanju da se vrlo vešto s usana presele na druge delove tela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading