Ovnovi maštaju o partneru iz snova, Lavove čeka poslovni uspeh!

Autor: Republika

Lifestyle

06.04.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf, jedine dnevne novine čije tiraž raste, nastavlja da pomera granice na medijskom nebu Srbije! Svojim vernim čitaocima, ali i onima koji će to tek postati, spremili smo novo iznenađenje. Evo o čemu se radi...

Foto: Print
Naslovna strana 1. broja Astro dodatka

Pored već dobro poznatih magazina Rijaliti, Penzioner, Ruski lekar, Kuvar, Filharmonija, redakcija naše kuće spremila je i dodatak Astro, čiji premijerni broj poklanjamo uz vikend izdanje Srpskog telegrafa.

U prvom broju Astro dodatka čitajte "Koji ste broj u numerologiji", šta donosi "Venera u Ribama", kao i najdetaljniji horoskop za svaki znak u tri odvojene kategorije - posao, ljubav i zdravlje - za nedelju pred nama.

Ono što dodatak Srpskog telegrafa Astro svakako čini posebnim su i saveti astrologa svakom pojedinačnom znaku uz pomoć koji će vam tačno objasniti čega bi trebalo da se čuvate, na čemu više da poradite, sa kim da razgovarate...

Za početak, imamo dobre vesti za Lavove, koje ove nedelje očekuje dobar poslovni uspeh, dok Ovnovi maštaju o partneru iz snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading