3 horoskopska znaka kojima će ovo biti najgora nedelja u 2019. godini!

Autor: Republika

Lifestyle

15.01.2019

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerealno je da očekujemo da nam svakog dana bude sve potaman i da smo uvek zadovoljni, ali će ova nedelja biti jedna od najgorih u životima nekih od pripadnika Zodijaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Nedelja koja nam je tek počela biće najgora za tri horoskopska znaka, pa će ovu poslednju nedelju kojom vlada Jarac posebno da pamte.

Kada Sunce uđe u znak Vodolije krajem nedelje stvari će postati malo lakše i lepše. Evo ko treba da se pripremi ove nedelje za neprilike.

Blizanci - prolazite kroz period intenzivnih promena

Sunce je u vašoj osmoj kući pa će se neke stvari u ovom periodu završiti. Reći zbogom nećemu što vam je veoma važno nikad nije bilo lako. Ali, svesni ste da postoji nada tamo negde kao i šansa da se nešto promeni, jer nije svemu suđeno da traje večno. U ovoj fazi, osećate se seksi pa je vreme da se takva situacija iskoristi.

Vaga - Osećate se ranjivo i emotivno

Ukoliko osećate da imate veliku ranu na srcu, to nas uopšte ne čudi. Sunce je u vašoj četvrtoj kući porodice i doma i osećate se veoma osetljivo u poslednje vreme. Sada vam je potrebno da se ušuškate u vašem prijatnom mestu za utehu i da se oporavite. Možete da osetite brojne promene u vašem domu. Možda ćete se preseliti na neko novo mesto, napustiti grad ili ćete brinuti oko nekog konflikta u vašoj porodici. Ovo može da znači i povećanje broja članova porodice i druge lepe stvari, ne samo loše.

Vodolija - Imate neke čudne spoznaje

Kada se Sunce nađe u vašoj 12. kući podsvesnog, nastupa neko čudno vreme. Plutaćete između sanjarenja i realnosti, bez spoznaje šta je stvarno, a šta nije. Intuicija vam je na visokom nivou, vaš duh ispunjava vaš razum nekim otkrovenjima i shvatate da su stvari koje ste oduvek znali zaista takve, ali samo niste bili spremni da to i sebi i drugima priznate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading