HOROSKOP I POKLONI: Evo ko se najviše raduje novogodišnjim iznenađenjima!

Autor:

Lifestyle

30.12.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako niste sigurni šta da poklonite svojim najdražima u novogodišnjoj noći, vi lepo pogledajte šta su u horoskopu, a na osnovu toga mi vam nudimo fenomenalne ideje uz pomoć kojih možete da obradujete Lavove, Škorpije, Vage, Strelčeve i druge znake Zodijaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Ovan

Ovnu treba funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku "modernu tehnologiju", kompas ili navigaciju. Omiljeni cvet Ovna je georgina, a najdraža boja mu je crvena!

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične poklone. Najbolji poklon za ovaj horoskopski znak uključuje lepu i elegantnu torbu, višenamenski kuhinjski aparat ili parfem. Omiljeni cvetovi Bika su ljubičice, zvončić i bele rade, jer ne vole jake mirise.

Blizanci

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pažnju na njihovu ličnost. Blizanci vole humor i inteligentne poklone zato mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket, dobru knjigu, mobilni telefon, fotoaparat ili kameru. Omiljeni cvetovi Blizanaca su karanfili, gladiole, mimoze i ljubičice jer ovi cvetovi otkrivaju njihov karakter.

RepublikaFoto: pixabay.com

Rak

Rak zna ceniti poklon, ali još više pažnje poklanja načinu na koji ga je primio. Rak voli udobnost i eleganciju, pa stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegovo interesovanje. Omiljeno cveće Raka su perunike, bele ruže, ljiljani, suncokreti i visibabe.

Lav

Lav obožava poklone i celi proces poklanjanja koji mora biti spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je zlatne, žute ili narančaste boje. Najdraže cveće Lava su hrizanteme, mimoze, žute ruže i karanfili.

Devica

Devica je praktična duša koja voli sve da analizira. Devici možete pokloniti funkcionalne poklone, nešto od moderne tehnologije ili zanimljivu knjigu. Najdraže cveće: mimoze, karanfili, ruže, ljubičice i zvončići.

Vaga

Vaga simbolizuje ravnotežu i veliki je esteta. Voli poklone u što većoj količini! Poseduje umetničku crtu i voli lepe stvari a najviše je raduju slike, namještaj, parfem i nakit. Od cveća, voli karanfile, hrizanteme, ljiljane i ruže.

Škorpija

Škorpija je mističan i pomalo kontradiktoran znak. Voli da dobija poklone, a neretko i sam sebe obraduje nekom sitnicom. Voli bezrazložno primati poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji poklon za Škorpiju je nešto iz seksi šopa. Njegovo najdraže cveće su perunike, ljiljani, bele ruže i kaktusi.

Strelac

Strelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Ovaj znak uvek traži nešto novo i neobično, stoga mu poklonite kurs ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu. Strelac voli karanfile, gladiole i hrizanteme.

Jarac

Jarac voli praktičnost. Ceni jednostavnost u dizajnu i nameni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. Najdraži cvet mu je gerber, ljiljan, lala, crveni karanfil, gladiola…

Vodolija

Vodolija ima sjajan smisao za humor, druželjubiv je, oštrouman i pomalo neobičan. Poklonite mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompijuter, fotografije, sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodoliju. Od cveća, Vodolija najviše voli orhideje, ljubičice, lale, suncokrete i ljiljane.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju muziku i knjige. One su umetnički, duhovno i kreativno orijentirane osobe. Dajte im aromatične štapiće, toplu odeću i ćebe, a od cveća odaberite karanfile i hrizanteme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading