Ova dva horoskopska znaka su rođene vođe

Autor: Republika

Lifestyle

28.12.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dva horoskopska znaka su najbolja kada je reč o vodećim pozicijama. Nismo sigurni da li je u pitanju položaj planeta koji je odredio polje uspeha ili samo njihova sposobnost u snalaženju na važnim funkcijama.

RepublikaFoto: pixabay.com

Oni su vođe, autoriteti, sposobni da i iz ljudi izvlače njihov maksimum. Osobe rođene u ova dva znaka obično su vrlo poznati i uspešni.

Ovan 

On je vođa i poseduje urođenu autoritativnost. On ima i sve ovo: hrabrost, odlučnost, entuzijazam, samopouzdanje, odvažnost, dinamičnost, poštenje, čast, disciplinu, istinoljubivost i sklonost heroizmu. 

Obožava izazove i odlično savladava sve izazove i bure. Nikoga ne čeka, neustrašiiv je i ratoboran, a često i spreman na svađu. Dinamičan je, impusivan i nestrpljiv. 


Predispozicije su mu fantastične za jednog šefa, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promene raspoloženja i razdražljivost. Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama mogu da ih ponize i povrede. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni su – prava noćna mora.

Jarac

On je izrazito dominantan i zato je kao rođen za poziciju šefa. 

Odgovoran je, disciplinovan, ozbiljan, ambiciozan, istrajan, mudar, veran, izdržljiv, štedljiv, tačan i poseduje neverovatnu samokontrolu. 

Jarčevi vole red, rad i disciplinu pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Ne plaše se da će izgubiti poziciju, jer su uvereni da su nezamenljivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode. 

Odlično reaguje na pritisak, za njega stres ne postoji- ako treba istovremeno da se koordinira deset stvari, on je tu pravi majstor jer u takvim situacijama reaguje čak i bolje nego u normalnim. 

Sposobni su da izvuku najbolje iz drugih, a mane su im tvrdoglavost, neosetljivost i uverenje da sve sami znaju najbolje.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading