Veliki nedeljni horoskop od 23. do 30. decembra: Pogledajte koga čeka pakao, a koga sreća pred kraj ove godine!

Autor: Republika

Lifestyle

22.12.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kome će zvezde naredne nedelje biti naklonjene.

Foto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes
Astro sudbina

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko kretanja ili posetilaca koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima. Vaša najdraža osoba mogla bi da vam to zameri.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više želeti da odete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati, piše astrosudbina. Neka izdrže.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

RepublikaFoto: pixabay.com

BIK

LJUBAV: Postajaće vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti prema svetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

BLIZANCI

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi mogao da im ostane u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba da prođete još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

RepublikaFoto: pixabay.com

RAK

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali emotivni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Rakovi u vezi će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Dolaze još bolja vremena.

LAV

LJUBAV: U prvoj polovini sedmice  ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti lepi i društveni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite samo ono što jeste.

RepublikaFoto: pixabay.com

DEVICA

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi mogli da se razmašete. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Vaša efikasnost na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VAGA

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajem mestima. Susreti su tu.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim željama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

RepublikaFoto: pixabay.com

STRELAC

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeće nešto slobodnih dana da ih obave. To će se pokazati kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte boravak u prirodi.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete biti viđani na društvenim okupljanjima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo uticati na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku moraćete da se prilagođavate, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da menjate stvari. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

RepublikaFoto: pixabay.com

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim dešavanjima osećaće se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vodolije u vezi će najradije boraviti kod kuće gde će uživati u tišini.

KARIJERA: Vaše poslovno interesovanje se sve više usmerava na skrivene teme ili područja gde niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli da imate uspeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa jelom i pićem.

RIBE

LJUBAV: Većina idućih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading