Blago muškarcu koji je s njom: Žena ovog horoskopskog znaka je oličenje strasti

Autor: srbijadanas.com

Lifestyle

10.12.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Jarac je odlučna, neustrašiva i sa obe noge na zemli. Realnost je njeno drugo ime i zato se nemojte čuditi ukoliko vam neka žena Jarac bude gasila leptiriće u stomaku, kod njih se takve stvari ne dešavaju. Muškarac koji joj pripadne mora biti jak i spreman da se nosi sa njenom ličnošću.

RepublikaFoto: pixabay.com

Seks i veze 

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj s neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoj već će, uvek svesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u svoje ruke i pobrinuće se da dobije muškarca kojeg želi. 

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biće mu oslonac i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. 

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti da zadovolji njene emocionalne potrebe. 

Izgled 

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled je vrlo dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena i čist i blistav ten. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta, tamnijih boja i nijansi. Osim izražajnim jagodicama, osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina. 

Stilska ikona 

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton oličenje je elegancije i klasične lepote žene Jarca. Za svoje odevne kombinacije uvek prilagođene prilici Kejt redovno dobija pohvale, a njen stil odevanja jedan je od najkopiranijih u svetu. Dodatne simpatije osvojila je time što se u istoj odeći pojavljuje i po nekoliko puta (u čemu je vidljiva njena praktična priroda) zbog čega je iz milja zovu kraljicom reciklaže. 

Žene Jarci vole starinske, tradicionalne materijale poput čipke, a da im i savršeno stoje Kejt je pokazala svojom venčanicom ukrašenom čipkom. 

Stilska ikona rođena u ovom znaku je i Kejt Mos koja često nosi crno, simbol moći, autoriteta i zaštite. Glumice Sijena Miler i Džanuari Džouns i supermodel Helena Kristensen takođe su Jarčevi koje se ističu svojim stilom i lepotom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading