HOROSKOP ZA 2. 12. - Nezadovoljni Ovnovi se spremaju za konflikt, zbunjenim Ribama je potreban razgovor

Autor:

Lifestyle

02.12.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Device danas ćete na poslu biti deo mnogih konflikata, svađa i razmirica. Međuljudski odnosi su narušeni, a mi vam preporučujemo da sačuvate pribranost. Nesporazume na poslu će imati i Vage koje će morati da sačuvaju prisebnost ako žele da zadrže radno mesto.

Ribe ponašanje partnera vam nije najjasnije i u nekom trenutku ćete morati da obavite otvoreni razgovor. U suprotnom će se loša situacija u vezi nastaviti. Ovnovi koji su već duže vreme nezadovoljni kvalitetom svoje veze naći će se pred radikalnim rešenjima...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading