STIŽU GEJMING LAPTOPOVI NOVE GENERACIJE

Autor: benchmark.rs

Razonoda

07.09.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nvidia je sve bliže da na tržište plasira narednu generaciju GeForce RTX 20 grafičkih karti za desktop gejmere, međutim kompanija u pripremi ima i nešto za gejmere u pokretu, koji takođe žele da isprobaju Turing GPU arhitekturu i ray tracing tehnologiju u realnom vremenu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Najnovije informacije sugerišu da je mobilni Turing GPU u pripremi u vidu GeForce RTX 2080 Max-Q mobilne familije, dok će gejming laptopovi naredne generacije biti predstavljeni u dolazećim mesecima i početkom 2019. godine.

Zanimljivo je da nije primećen GeForce RTX 2070M model, što sugeriše da ćemo u narednoj generaciji gejming laptopova imati GPU-ove iz premijum segmenta. Trenutno nije poznato kada će RTX 2070M model stići u laptopove.

Ovo znači da nas uskoro očekuju Asus, MSI, Razer i drugi gejming laptopovi sa GeForce RTX 2080 grafičkim kartama, možda 1440p 144Hz displeji i procesori najnovijih generacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading