Naruto to Boruto: Shinobi Striker - jedinstven pristup multiplejeru

Autor:

Razonoda

06.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bazirana na manga stripu i animiranoj seriji igra Naruto to Boruto: Shinobi Striker donosi do sada retko viđen koncept u borilačkim igrama. Ovaj naslov hronološki smešten između Naruto Šipunden i Boruto serijala ukratko predstavlja kombinovano singl plejer iskustvo i mupltiplejer borbe nindža u areni, kooperativno sa prijateljom ili samostalno protiv onlajn protivnika.

Foto: printscreen

Na početku se od vas očekuje da samostalno kreirate svog nindžu ili izaberete već postojećeg lika iz Naruto serijala. Iako početne opcija za kastomizaciju likova deluju siromašno, to je samo privid jer ćete kroz dobru igru brzo biti nagrađeni brojnim dodacima u vidu obuće i odeće kao i opcijama za dodatno kastomizovanje svog lika - ukupno njih preko 4.000!

Foto: printscreen

Igra nudi jedinstven pristup kretanju likova, praktično bez ograničenja. Nindža kojeg vodite trči kao munja, skače nebu pod oblake, vere se uz najstrmije zidove i skače po vazduhu. To sve borbu čini gotovo divlje brzom i intenzivnom, upravo onakvom kakvom je oslikava Naruto TV-serija.

Ko se upusti u divlje trčanje i udaranje po tasterima neće dobro proći jer ova igra, uprkos prividnom haosu, zahteva staloženost. Za pobedu morate naučiti da pravovremeno blokirate i izbegavate udarce protivnika. Vremenom i ispunjavanjem brojnih kvestova koje igra nudi dobijaćete nove udarce, stilove borbe i oružja koja će vam omogućiti da dodatno prilagodite svog nindžu kako biste se uspešno izborili sa težim protivnicima.

Foto: printscreen

Osim samostalnih borbi, igra nudi i onlajn mod. Onlajn igranje je tečno ali ono što može da nervira igrače je kamera koja, makar u sadašnjem obliku, u nekim trenucima nije u stanju da prati suludu brzinu borbe. Ipak, takvih situacija je malo. Kada već pominjemo onlajn borbe, one se organizuju u areni u timovima četiri protiv četiri što je prilično jedinstven pristup i po čemu Naruto nema konkurenciju.

Igra je izašla u verzijama za PS4, Xbox One i PC.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading