Predstavljeni LG G7 One i LG G7 Fit telefoni

Autor: benchmark.rs

Razonoda

29.08.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IFA 2018 počinje zvanično za nekoliko dana, a kompanije su već počele da najavljuju uređaje koji će biti izloženi tokom konferencije u Berlinu. LG je tako danas najavio LG G7 One i LG G7 Fit modele telefona.

RepublikaFoto: youtube.com/Benchmark
LG G7

Prvi telefon stiže sa Snapdragon 835 čipsetom kao deo Android One programa, dok drugi ima stariji procesor i verovatno pristupačniju cenu.

LG G7 One

LG G7 One je prvi telefon iz G-serije sa Snapdragon 835 čipom, s obzirom na to da je LG G6 stigao sa starijim Snapdragon 821 procesorom, dok je LG G7 ThinQ premijum model implementirao Snapdragon 845. Novi telefon ima 6.1-inčni QHD+ FullVision displej, sa izrezom u ekranu i 19.5:9 odnosom stranica. U izrezu su smešteni senzor daljine, LED osvetljenje, selfi kamera i slušalica. Na poleđini se nalazi senzor otiska prsta, kao i jedna kamera od 16MP (f/1.6). Selfi kamera ima 8MP senzor (f/1.9). Postoji samo jedna kombinacija memorije: 4GB RAM i 32GB skladište sa microSD slotom do 512GB. S obzirom na to da je telefon deo Android One programa, ima čist Android Oreo 8.1 i očekivano je da uskoro dobije Android 9 Pie nadogradnju. Na kraju, G7 One iama Quad DAC, DTS:X, IP68 i MIL-STD 810 kompatibilnost, kao i Quick Charge 3.0 za 3000mAh bateriju.

LG G7 Fit

Južnokorejska kompanija je obećala nove kompetitivne modele, a LG G7 Fit je sigurno jedan od njih. Telefon ima manje impresivan Snapdragon 821 čipset, ali zadržava premijum ekran sa ThinQ i One varijanti. Tu je 4GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora, a na neka tržišpta će stići još jedna varijanta: LG G7 Fit+ sa 64GB prostora. Oba modela imaju microSD slot. Quad DAC, zaštita od vode i prašine i 3000mAh baterija su tu, a i ovaj telefon je deo Android One programa i stiže sa Android Oreo 8.1 softverom.

Ono što LG nije objavio, jesu cene i dostupnost novih LG G7 One i LG G7 Fit modela, ali se nadamo da ćemo ovo saznati tokom IFA 2018 konferencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading