DROPBOX POČINJE DA KORISTI AMD EPYC PROCESORE

Autor:

Razonoda

27.08.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa preko 500 miliona korisnika od čega je 300,000 poslovnih korisnika, Dropbox je još jedna u nizu velikih kompanija iz "cloud" tržišta koja je svoju infrastrukturu odlučila da proširi sa serverima baziranim na AMD EPYC procesorima.

RepublikaFoto: youtube.com/Linus Tech Tips
EPYC

- AMD EPYC je izuzetno primamljiva opcija za naše računarske tehnologije, koje omogućavaju da Dropbox poseduje tehničke specifikacije neophodne za podršku zadataka koji su od značaja za naše individualne korisnike - istakao je Rami Aljamal, voditelj hardverskoj inženjeringa i nabavke u Dropboxu, prenosi pcaxe.com.

"Veoma smo uzbuđeni zbog ubacivanja a u našu infrastrukturu i kolaboracije sa AMD-om u budućnosti."

Dropbox će koristiti AMD EPYC 7351P single-socket platformu, kako bi podržao budući rast mimo trenutnih mogućnosti i osveženje svojih postojećih infrastruktura za najzahtevnije računarske zadatke.

Sa 16 brzih jezgara sposobnih za paralelnu obradu dve programske niti, AMD EPYC 7351P poseduje osmokanalni memorijski kontroler koji obezbeđuje najbolji mogući protok podataka i povoljne količine radne ECC memorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading