(VIDEO) WORLD WAR Z: Poješće vas horde zombija!

Autor: play.co.rs

Razonoda

21.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna scena koja je svakome ko je pogledao film World War Z ostala duboko u sećanju je ona koja prikazuje ogromne horde zombija kako napadaju utvrđenje u kojim su nezaraženi ljudi "bezbedni".

Foto: youtube.com/WWZ Game
Warld War Z: Horde zombija

Taj element će biti i sastavni deo istoimene World War Z igre koja stiže naredne godine i on je u fokusu najnovijeg trejlera.

Razvojni tim, studio Saber Interactive, je za potrebe kontrolisanja ovih hordi izradio specijalni Swarm engine koji podržava veliki broj NPC-a, kao i njihovo dinamično kretanje zombija, zbog kojeg igrači neće biti uvek sigurni kako će se horda ponašati.

World War Z će imati na stotine zombija na ekranu koji će ponekad funkcionisati kao jedno, kada će penjati jedni na druge kako bi se popeli na uzvišenje gde se nalaze igrači. Developeri obećavaju i bogati arsenal za borbu protiv živih mrtvaca, gde spadaju bučni ekspolozivi ali i pištolji sa prigušivačima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading