Neće biti novih Dishonored igara u skorije vreme

Autor: Republika

Razonoda

17.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arkane Studios je vrlo brzo poslednjih godina stekao slavu kao “kralj imerzivnih simsa”, odnosno igara poput onih koje upravo prave, kao što su Prey i Dishonored.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njihove igre odišu sjajnim dizajnom lokacija, i nabijenom atmosferom koja upija igrače u sebe i svet koji istražuju.

U pitanju je žanr koji je jako teško izvesti kako treba, ali kada se to uradi na pravi način, onda dobijamo neverovatna gaming iskustva, kao što su pomenute dve igre, i nekada davno naslovi poput igara Bioshock, Half-life, Singularity, System Shock, Deus Ex i druge. 


Na nedavno završenom QuakeConu boravio je i Rikardo Ber, vodeći dizajner Aracne studija, koji je inače u Bethesda vlasništu. Tamo ga je portal vg247 priupitao da li možemo da se nadamo skorašnjem povratku u Dunwall (Dishonored), na šta je on rekao da smatraju da je trenutno ta priča zaokružena i da ne žele da sile ništa što ne bi išlo prirodno, piše Play. 

Iako jako vole svet igre, trenutno nemaju nikakvih doglednih planova u budućnosti, mada se povratak u ovaj univerzum ne odbacuje jednog dana. Kako kaže Rikardo, kod svake igre prvo im je bitno da naprave prostor i univerzum koji će kod igrača pre svega stvoriti osećaj da ga posećuje, a ne da ga samo prelazi i igra, i zato posvećuju toliko puno vremena svakoj igri. 


Mi se u potpunosti slažemo sa njihovom politikom i što se nas tiče, neka svakoj igri posvete koliko god je potrebno godina, ukoliko će da nam to donosi takva sjajna iskustva kao što su Dishonored i Prey.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading