Lamborgini edicija Oppo Find X telefona rasprodata za 4 SEKUNDE!

Autor: pcpress.rs

Razonoda

11.08.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oppo je predstavio Find X u tri iteracije – regularna verzija sa VOOC punjenjem, specijalna verzija sa 256GB memorije i Super VOOC-om i veoma luksuznoj Lamborgini verziji sa 512GB memorije, karbonskom poleđinom, Super VOOC-om i cenom od 1500 dolara.

RepublikaFoto: youtube.com/Tech Blix
Oppo Find X

Kompanija je izjavila da je danas, 10. avgusta, premijum varijanta rasprodata za svega 4 sekunde, na njihovoj prvoj "flash" prodaji, bez otkrivanja koliko je uređaja prodato i kada će uslediti sledeća takva prilika.

Lamborgini-jeva edicija Find X telefona je slična standardnoj verziji. Ima AMOLED ekran od 6.42 inča sa Full HD+ rezolucijom i zakrivljenim ivicama, dok je cena standarnog Find X telefona duplo manja. Prednja kamera je sakrivena i aktivira se putem slajdera, a poseduje dve kamere pozadi 20 MP + 16 MP i selfi kameru od 25 MP.

Baterija ovog luksuznog pametnog telefona je 3400 mAh, što je manje od 3730 mAh baterije koju poseduje standardni Find X, ali se uz super VOOC može napuniti za 35minuta. Na prvoj "flash" prodaji, Oppo je ponudio telefon sa besplatnim Bluetooth slušalicama, koje koštaju 102 dolara ukoliko se kupe odvojeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading