Evo kako da pronađete SKRIVENU poruku na Messengeru?

Autor:

Razonoda

06.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako i vi imate u Messenger-u neku poruku, koju nikako ne možete da pročitate tj. da je pronađete - evo rešenja!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Ažurirajte aplikaciju za iOS i Android na poslednju dostupnu verziju (mi smo u BETA programu i već neko vreme imamo ovu mogućnost, a verzija naše aplikacije je v177.0.0.17.75) i moguće je da ćete i vi imati opciju pronalaska skrivenih Messenger poruka, koje niste u mogućnosti da pročitate (ukoliko je nemate strpite se još neko vreme, dok i vaša aplikacija ne dobije tu mogućnost).

Da biste otkrili skrivene poruke, samo otvorite aplikaciju, počnite da vučete nadole tj. da “skrolujete“ i u dnu ekrana će se pojaviti plutajuće polje sa obaveštenjem "1 nepročitana poruka" (ili neki drugi broj, u zavisnosti od toga, koliko nepročitanih poruka već imate). Kliknite na to i Messenger će vas odvesti direktno do poruke koja nije pročitana ili ju je Messenger greškom označio kao nepročitanu.

Kad sve poruke pronađete više se neće prikazati obaveštenje o nepročitanim porukama i vi ćete svakako biti mnogo opušteniji - neće vas “kopkati“ šta to niste videli…

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading