HAKOVANA JEDNA OD NAJVEĆIH DRUŠTVENIH MREŽA

Autor: Republika

Razonoda

04.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hakeri su došli u posed privatnih poruka, prepiski između korisnika i drugih poverljivih ličnih podataka korisnika Reddit mreže.

RepublikaFoto: pixabay.com

Reddit" mreže je potvrdila, nakon opsežnog istraživanja, da je sistem hakovan spolja i da su hakeri došli u posed privatnih podataka nekih od korisnika, uključujući mejl adrese, lične poruke razmenjene sa drugim korisnicima i još neke privatne podatke.

Jedan od najvećih internet sajtova i foruma, koji ima desetine miliona aktivnih korisnika, Reddit, bio je pod hakerskim napadom od 14. do 18. juna, a administracija je postala svesna napada 19. juna. Pogođeni su korisnici koji su se priključili od 2005. do 2007. godine, ali bi lozinku za pristup "Reddit" sajtu trebalo da promene svi.

Iako je ovo stvar, koja interesuje mnoge korisnike i medije, baš zbog ogromne Reddit popularnosti, za sada nema drugih zvaničnih informacija o napadu i izvršiocima istog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading