Loše vesti za igrače Fortnite igre!

Autor: mondo.rs

Razonoda

28.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Android verzija Fortnite igre obećana je na leto 2018. godine i sve bi bilo OK, igra bi verovatno stigla na vreme, da se čelnici Fortnite-a i Samsung kompanije nisu dogovorili da ta igra bude vremenska ekskluziva za Samsung Galaxy Note 9.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Fortnite

To znači da će igra izaći tek na jesen, jer se Note 9 predstavlja 9. avgusta u Njujorku, a na tržište će stići najranije 24. avgusta. Produžite to makar 30 dana, koliko se šuška da će Fortnite najmanje biti Samsung Android ekskluziva i eto nama godišnjeg doba, koje nije leto.

Epic Games je za korisnike Samsung Galaxy Note 9 telefona, spremio i poseban dodatak - do 150 dolara virtuelnog novca, koje će igrači moći da ulože na kupovine i brži napredak kroz igru. Izdavač je već ranije objavio igru za iOS, a konkurent PUBG je odavno dostupan za obe platforme. Iskreno, po reakciji igrača širom sveta, a i što se nas tiče, Epic Games je trebalo ovo potpuno drugačije da uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading