BILO JE VREME: Posle 5 godina ekspanzija za GTA Online

Autor: mondo.rs

Razonoda

25.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je najavljeno, GTA Online je bogatiji za još jednu ekspanziju, i to nakon gotovo pet godina postojanja.

Foto: youtube.com/MrBossFTW

After Hours ekspanzija nas vodi u noćne klubove Los Santos grada, gde imamo priliku da se upoznamo sa dobro poznatim likom, Gay Tonijem. Ekspanzija nas stavlja u ulogu menadžera noćnog kluba i to na način prepoznatljiv za GTA Online, pa nas tako očekuju razne kriminalne radnje, kako bi sačuvali biznis i privukli što veći broj posetilaca. Za dobru žurku su zadužene poznate DJ zvezde, pa je od sada na sceni Solomoun, a od 31. jula imamo Tale of Us, pa sledi Dixon 7. avgusta i na kraju, 14. avgusta, na spisku se nalazi Black Madonna.

Sa noćnim klubom ide i skladište bitno za održavanje i rast biznisa, a za sve igrače su obezbeđeni Vapid Speedo Custom, Malibatsu Mule i MTL Pounder Custom vozila za transport robe po čitavom gradu, za čiju kupovinu trenutno važi 40 posto popusta. Osim ova tri kamiona, igrači imaju priliku da nabave još četiri druga automobila:

- Dinka Jester Classic

- Ocelot Swinger

- Mammoth Patriot Stretch

- Festival Bus

Ažuriranje GTA Online sadržaja sa sobom donosi i Business Battles mod igranja, u kojem svako ima šansu da se izbori za delić vredne robe, bilo da je to oružje, automobili ili nešto drugo, objasnio je Play! Zine.

Ako još uvek niste ušli da vidite šta sve donosi After Hours sad je pravi trenutak da to učinite, jer "upadom" u igru do 30. jula dobijate Fun House majcu koju je kreirao lično Toni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading