Srušen je NAJVEĆI MIT u koji veruju svi koji su kupili iPhone!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

24.07.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od brojnih mitova o iPhone-u u koje ljudi veruju jedan je najčešći - a to je da je Android nepouzdan, a Eplov telefon "samo radi".

RepublikaFoto: youtube.com/91Tech

I to je nešto na čemu Epl bazira svoju strategiju prodaje - iPhone je kvalitetan, lako se koristi i pouzdan je.

Međutim, sudeći po novom izveštaju kompanije koja pravi dijagnostiku i softver za popravku za mobilne operatore i proizvođače, to zapravo uopšte nije istina.

Podaci su pokazali da se iOS i Android telefoni šalju na popravke u gotovo identičnom broju slučaja, a Epl uređaji zapravo imaju više problema u Severnoj Americi.

Preko tri posmatrana tržišta, Azije, Evrope i Severne Amerike, procenat loših uređaja je gotovo identičan, iOS 12.5 odsto, a Android 14 odsto.

Ipak, u Severnoj Americi su stvari malo gore za Epl, i ovaj procenat iznosi 12 odsto, dok je za Android 9 odsto.

Ovaj zanimljiv izveštaj baziran je na internoj dijagnostici mobilnih telefona i podacima koji su sakupljeni od iOS i Android mobilnih uređaja koji su doneti mobilnim operatorima i proizvođačima telefona na dijagnostiku i brisanje podataka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading