BATTLE FOR AZEROTH PRE-PATCH STIŽE 17. JULA!

Autor: play.co.rs

Razonoda

13.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i kod svake nove ekspanzije za Blizzardov MMO World of WarCraft, tako nam i sada nekih mesec dana pre izlaska stiže veliki “pre-patch” koji priprema teren za ekspanziju, ali i donosi gomilu novina u igru.

RepublikaFoto: youtube.com/World of Warcraft
Foto: Ilustracija

Blizzard je objavio datum za Battle For Azeroth pre-patch, i to će biti već sledeće nedeljle, 17. jula. Naravno, osim pripreme terena, patch donosi i gomilu konkretnog novog sadržaja, koji će napraviti sponu između Legiona i Battle For Azeroth.

Došlo je do opšteg skaliranja svih “brojki” kako bi se ogromni brojevi spustili na razumne cifre. Odnos svega će ostati isti, samo su brojevi manji i pregledniji. Dodat je i novi “War Mode”, veoma zanimljiva novina koja omogućava da prosto jednim klikom na dugme se prebacite iz laganog kvestovanja u otvoreni sukob po želji. Ukoliko aktivirate mod, mogu da vas napadaju drugi igrači, ali ukoliko ga isključite – sigurni ste.

U najavi se kaže da će se u ovom periodu i destiti određene stvari koje će biti ekskluzivno dostupne samo ovih mesec dana, tako da obratite pažnju na to.

Šta nam sve još novo stiže tokom “pre-patch” perioda, pogledajte u vodiču ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading