APPLE PRESTAJE DA PROIZVODI iPHONE X

Autor: Republika

Razonoda

13.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija, koja se bavi istraživanjem i analizom u sferi IT industrije i interneta, BlueFin Research navodi da Apple namerava da stopira proizvodnju svog prošlogodišnjeg modela iPhone X kao i, već pomalo zastarelog, iPhonea SE.

RepublikaFoto: youtube.com/91Tech

Razlog za to krije se u Appleovoj odluci da se u potpunosti posveti proizvodnji tri nova ovogodišnja iPhone modela, koji će zvanično biti predstavljani na jesen. 

Apple, do kraja ove godine, planira da na tržište plasira oko 91 milion novih iPhonea, dok bi 2019. trebalo da bude isporučeno oko 92 miliona primeraka, tri nova modela, iPhonea. 

Apple te brojeve zasniva na zaključku da su korisnici prethodnih iPhone modela ove godine, konačno, spremni na prelazak na novije uređaje, što protekle godine nije bio slučaj. 

Po izlasku na tržište, očekuje se da će tokom sledeća četiri kvartala biti isporučeno, redom, 20, 60, 45 i 40 miliona komada tri nova modela iPhonea. 

Prema dostupnim predviđanjima, najviše bi trebalo da se prodaje najveći model iPhonea sa 6,5-inčnim OLED ekranom i osnovni model sa LCD ekranom od 6,1 inča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading