Microsoft radi na tome da donese Windows 10 Timeline funkciju na Android

Autor: Republika

Razonoda

10.07.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Microsoft je tokom svoje Build konferencije već objavio da želi da Timeline funkciju donese i na platforme koje nisu Windows, međutim, kompanija nije otkrila specifične detalje i koliko brzo napreduje u sprovođenju ovog projekta u delo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ipak, u nedavnom tvitu, Vishnu Nath - šef Microsoft Mobility Experiences odeljenja, je otkrio da softverski gigant i dalje radi na tome da donese ovu funkciju na Android, iako i dalje nije poznat okvirni datum kada bi se ovo moglo desiti.

Na Androidu, Windows 10 Timeline funkcija će biti deo Microsoft Launchera i neće biti dostupna kao samostalna aplikacija. Microsoft želi da Launcher kreira kao glavnu destinaciju za svoje Android korisnike, zajedno sa Cortanom.

Windows 10 Timeline je funkcija koja omogućava korisnicima najnovije verzije Microsoftovog operativnog sistema da kreiraju snapshotove svojih aktivnosti i vrate se na prethodno stanje u bilo kom trenutku tokom poslednjih 30 dana. Timeline ne samo da čuva fajlove, već i aplikacije, a sposoban je da povrati aktivnost na Windows 10 uređaju.


Sa podrškom za Android i iOS, Microsoft popunjava rupu koju je kreirao nedostatak kompanijinog mobilnog operativnog sistema. Čak ni Windows 10 Mobile, u svom trenutnom stanju, ne podržava Timeline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading