FORTNITE BLOCKBUSTER: Kreiraj svoj superherojski film

Autor: pcaxe.com

Razonoda

08.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako sebe smatrate vrsnim režiserom, Epic Games misli da može da vam pomogne oko toga.

RepublikaFoto: Printscreen/play.co.rs
Battle Royale

Naime, tim iza Fortnite je odlučio da pozove sve igrače Battle Royale moda da učestvuju u jedinstvenom izazovu kreiranja sopstvenog filma.

U planu je korišćenje Replay sistema kako bi se kreirao highlights reel vredan blokbastera uz heroje iz četvrte sezone, i obećava se primamljiva nagrada za sve uspešne pridošlice.

Ovoga puta pravila su malo strožija - video zapisi treba da budu između jednog i pet minuta, uz korišćenje besplatnih audio fajlova i da  poseduju dovoljno kreativnosti i originalnosti kako bi uhvatili Epic-ovu pažnju.

Kada se priča o nagradi, dobitnici dobijaju čast da im se njihovo ostvarenje prikaže u drive-inu Risky Reels.

Takođe će biti u prilici da prikupe 25.000 V-Bucksa, dok će poster njihovog filma biti zvaničan deo igre.

Za one koji se nađu iza u koloni, Epic je odlučio da nagradi ostalih pet finalista sa utešnim nagradama od 10.000 V-Bucksa. Ako mislite da možete da se oprobate u ovakvom vidu takmičenja, Fortnite Blockbuster takmičenje traje do 11. jula u 11:59PM ET.

Epic će najaviti srećne dobitnike 24. jula, dok za one koji su u modu za neka eSports takmičenja, Fortnite će ih uskoro imati, uz brojne turnirske nagrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading