Xiaomi Mi A2 će biti dostupan u ovim varijantama

Autor: benchmark.rs

Razonoda

09.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazeći Xiaomi Mi A2 telefon smo do sada videli u brojnim vestima i procurelim informacijama, od fotografija i specifikacija do "hands-on" videa uređaja. Dok bi hardver telefona trebalo da bude identičan kao kod već objavljenog Mi 6X modela, očekuje se da će softver biti stock Android, kao deo Android One programa.

Foto: youtube.com/Benchmark
Xiaomi Mi A2

Sada su se pojavile i informacije o verzijama boja kao i varijantama dostupnih memorijskih konfiguracija za Xiaomi Mi A2. Prema navodima, telefon će biti dostupan u crnoj, plavoj i zlatnoj varijanti.

Kada su memorijske konfiguracije u pitanju, očekuju se verzije sa 4GB RAM + 32GB/64GB/128GB skladište, kao i 6GB RAM + 128GB skladište.

Još uvek se očekuje zvanična potvrda ovih informacija od strane kompanije Xiaomi, a očekuje se da će Xiaomi Mi A2 biti predstavljen uskoro. Prodaja bi trebalo da započne početkom narednog meseca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading