KUPANJE U BOJI: Evo šta vas čeka uz novi iPhone!

Autor: pcpress.rs, Republika

Razonoda

07.07.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple bi mogao da svoje sledeće iPhone modele predstavi u više boja nego do sada, pa će pored sive i bele novi modeli sa 6,1-inčnim displejom moći da se kupe i u crvenoj, plavoj, te narandžastoj boji, dok će se oni sa 6,5-inčnim ekranom pojaviti u zlatnoj, kao i crnoj i beloj boji.

RepublikaFoto: pixabay.com

Izveštaji ukazuju i na tri nova iPhone modela koji se očekuju ove jeseni, dok će iPhone X sa 5,8-inčnim displejom dobiti određena poboljšanja kada su specifikacije u pitanju, te će moći da se kupi po nešto povoljnijoj ceni, pa se očekuje da se ova spusti za oko 100 dolara, a zbog toga što će novi OLED iPhone X Plus koštati oko 1.000 dolara. I LCD iPhone modeli sa 6,1-inčnim displejom će moći da se nabave po povoljnijim cenama, ali će im nedostajati neke premijum opcije koje ima iPhone X.

RepublikaFoto: youtube.com/Apple
Novi modeli iPhone-a verovatno će biti dostupni i u crvenoj boji

Apple još uvek nije potvrdio ove izveštaje, pa se radi samo o glasinama, ali poznavaoci tvrde da se radi o izvorima čije su informacije do sada uvek bile tačne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading