Novi Samsung S10+ će imati najveći ekran do sada

Autor: Republika

Razonoda

28.06.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijim izveštajima iz Južne Koreje, Samsung bi mogao povećati veličinu ekrana dolazećeg Galaxy S10+ modela telefona, sa 6.2 inča koliko ima Galaxy S9+ na 6.44 inča. Ovo bi telefon načinilo većim i do aktuelnog Galaxy Note8 modela (što opet navodi na pomisao da će Note9 koji stiže na jesen imati još veći ekran).

RepublikaFoto: youtube.com/Science and Knowledge


Isti izveštaj sugeriše da će ostala dva Galaxy S10 telefona zadržati veličinu ekrana od 5.8 inča, koju ima i aktuelni Galaxy S9. Jeftiniji od dva Galaxy S10 modela će imati ravniji panel, umesto dvostruko zakrivljenog Infinity Display ekrana, kakav trenutno imaju Samsungovi premijum modeli.

Prethodni izveštaji su ukazivali na to da će Samsung Galaxy S10+ imati tri kamere na poleđini, a ukoliko se ovo kombinuje sa mogućom implementacijom 6.44-inčnog ekrana, definitivno će se raditi o dostojnoj nadogradnji za desetogodišnjicu Galaxy linije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading